מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריוןחגית 3102/04/2011
שלום מחזור אחרון היה ב 10.3.2011
מחזור כל 27-30
בכרכת ביוץ זהיתי ביום ה 12 ו 13 למחזור וקיימנו יחסים -
מאז הביוץ אני מרגישה כאבי דמוי מחזור וכאילו אני הולכת לקבל יש לי גם רטיבות ,
עד היום יש לי כאבי מחזור , ותחושה לקבל
רציתי לדעת האם הסיכוי להריון נמוך?
ומתי אני כבר יכולה לבצע בדיקה ביתית להיריון??
אשמח לתשובה
ובתודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011אם עברו שבועיים מהביוץ תעשי בדיקה.
לגבי סיכויי הריון אין קשר למה שאת מספרת לסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חגית 3106/04/2011לצערי הרב היום קיבלתי מחזור
אני לא מצליחה להרות בטבעי
הייתכן שכל פעם שארצה להרות אני אצטרך לעבור הזרעות?
לידה ראשונה הייתה בהזרעה ראשונה עם אאיקלומין ואובריטל עקב בעיות בציות,
לפני 4 שנים עשיתי בדיקות הורמנולי ביום ה 2 למחזור ה FSH ייצא 11.8 ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2011איקכלומין והזרעות זה לא פותרות בעית ביציות.
צריך לחזור על הפרופיל ההורמונלי בוסת ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חגית 3106/04/2011אני גם סובלת מכאבים חזקים בזמן המחזור כאבי בטן ואגן האם זה קשור לאדומטריוס??
מגיל 20 אני סובלת מהכאבים לפני ההריון הראשון לקחתי גלולות נגד הריון 8 חודשים וגם זה לא עזר לכאבים, ואני לא לוקחת כדורים נגד כאבים כי זה גם לא טוב לכבד וזה רק מחמיר את המצב .. האם אתה ממליץ לי ללכת לרופא נשים לבדוק מה העניין של הכאבים? אולי זה גם מקשה על להכנס להיריון??
אני גם סובלת מכאבים ביחסי המין, יש לי תמיד פטריה שחוזר במיוחד בזמן מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2011את מספרת על תמונה המתאימה לאנדומטריוזיס. זה מקשה על הסיכויים להרות ויש לבדוק זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)