יחסי מין במהלך טיפול I.V.F

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יחסי מין במהלך טיפול I.V.F
    דחוף
    02/04/2011

רציתי לדעת, לאחרונה במהלך קיום יחסי מין, עם בת זוגתי, יוצא מתוכי נוזל שקוף ללא ריח, הנוזל יוצא בצורת השפרצה. האם יש קשר לגונאל אף שאני לוקחת?
    עלי לציין כי זה קרה פעמיים ספורות קודם, אך בכמות פחותה בהרבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין במהלך טיפול I.V.F

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין במהלך טיפול I.V.F - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/04/2011

יכול להיות כי בזמן הזריקות הריר הצוארי מופרש ביתר אך התופעה לא שכיחה ולא כל כך מוכרת כפי שאת מתארת ויש להיבדק ולראות מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי שפיכה נשית?

דורית
    03/04/2011

היי וסליחה שאני מתערבת אבל אולי מדובר מ"שפיכה נשית"? האם ה"השפרצה" מלווה באורגזמה? זו תופעה מוכרת אצל נשים החוות אורגזמה וגינאלית ובאמת זה נוזל שקוף ללא ריח - ממש מים. אם זה כך, אין קשר לתרופות שאת לוקחת. תהני!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי שפיכה נשית? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/04/2011

לא שמעתי על "שפיכה נשית" אבל עולמנו כל כך התקדם שאני כבר לא יודע אם זה לא משהוא שלא שמנו לב אליו בעבר.
    לציין שרוב התגליות הגדולות התגלו במקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי שפיכה נשית? - תגובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/04/2011

התעניינתי י אצל כמה מהחברות שלי שחוו אורגזמה שההיתה אומנם שפיכה ,אבל גברית ולא נשית,ככה שאני לא יודע לגבי העניין האחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו