אשמח עם פרופ' בידר יענה לי...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשמח עם פרופ' בידר יענה לי...
    עומר
    03/04/2011

אנחנו בטיפול החמישי בעקבות בעיית זרע חמורה אצל בעלי!! בכל טיפול האיכות עוברים שלנו גרועה... ולא שורדים בשביל הקפאה..
    השאלה שלי היא כזאת שמעתי שיש דבר כזה בשם "קילוף" שהוא אמור לעזור להתרשרשות משהו כזה... קופסית משהו בסגנון הזה...
    האם במצבי שהמורפולוגיה של בעלי היא 0% והאיכות זרע והתנועתיות גרועה האם זה יעזור? או שזה כבר לא משנה במצב שלנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח עם פרופ' בידר יענה לי... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/04/2011

הקילוף שאת מתכוונת הוא יצירת חור במעטפת העובר בגיל עוברים של יום 3.
    את החור עושים לא בגלל בעית זרע.כך שלא זה מה שמשנה אלא גילך ולבדוק במעבדה מדוע נוצרים עוברים באיכות לא טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ואשמח לעוד תשובה..

עומר
    03/04/2011

הרופא אומר שלא ניתן לדעת למה העוברים לא יוצאים באיכות טובה שאי אפשר לדעת את הסיבה. הם לא מתחלקים ליותר מ4-5 תאים ולא שורדים אף פעם בשביל הקפאה.
    אתה חושב שה"קילוף" הזה כביכול זה משהו שיכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני בת 29

עומר
    03/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ואשמח לעוד תשובה.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/04/2011

הקילוף לא עושים בגלל שהעוברים לא יפים וזה לא עוזר כשהעוברים בדרוג פחות טוב אלא זה ,אולי, עוזר לנשים מבוגרות שעטיפת העובר עבה וגם לא בטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו