מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

THANKS!
חסויה05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסויה03/04/2011
שלום רב,
ב 6.03 קיבלתי וסת אחרי החזרת 3 עוברים שעברוPGD בשל בעיה גנטית. ב 30.4 הייתי אמורה להתחיל את הדקפפטיל להתחלת טיפול נוסף (פרוטוקול ארוך). רמת הפרוגסטרון לא התאימה להתחלת טיפול, היא היתה מאוד נמוכה (2) כך שאני מבינה שלא היה ביוץ החודש. רצוי לציין שיש לי מחזורים מאוד סדירים, כל 30 יום כמו שעון. כיצד יתכן שטרם בייצתי החודש?
אמרו לי לחזור על הבדיקה מחר, רק שאני לא מבינה למה. אם לא היה ביוץ עד עכשיו מה הם הסיכויים שיתרחש ביוץ? תכלס אני אמורה לקבל וסת עוד כמה ימים. יכול להיות שהמחזור לא יגיע בגלל שלא היה ביוץ או עדיין יתכן דימום וסתי בזמן למרות שלא היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסויה03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הסיפור שלך מבולבל וקשה להבין מה קורה.
אם קיבלת מחזור אחרי PGD אז היתה שאיבה והיה ביוץ.
אם לקחת דקפפטיל ארוך לא יהיה ביוץ 3 חודשים.
אם את אמורה לקחת דקפפטיל ארוך האם זה נוסך לקודם? אם כן הרי ברור שהפרוגסטרון יהיה נמוך.
ואם לא היה ביוץ אז מדוע שיגיע וסת? לא יגיע.
כדי לדעת הכל צריך לדעת מה קיבלת לפני הפרוטקול הנוכחי. אני מתרשם שזה בגלל הדקה הקודם.
כמו כן היה צריך לקחת רמת אסטרוגן ופרוגסטרון בדם ביחד כדי לדעת מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
חסויה04/04/2011שלום רב,
כמובן שקיבלתי וסת שבועיים אחרי ההחזרה. הפרוטוקול שקיבלתי לקראת ה PGD היה דקא 0.1 ומנופור (פרוטוקול ארוך עם זריקות דקא 0.1 החל מהיום ה 21 לוסת). הטיפול נכשל לצערי, למרות שהוחזרו 3 עוברים שלב אחד לפני בלצטוסיסט, ביום החמישי להפריה.
ביום ה 21 למחזור של אחרי הPGD שנכשל הגעתי לבדיקת דם, בתקווה להתחיל שוב טיפול נוסף (פרוטוקול ארוך עם דרא 0.1 יומי) ואז התברר שעוד לא היה ביוץ מאז המחזור האחרון. הפרוגסטרון היה 2 והאסטרדיול 86. האם אני עדיין מושפעת מהדקא 0.1 מהטיפול הקודם ולכן טרם בייצתי? מה עושים במצב כזה, אם לא בייצתי אז לא אקבל מחזור החודש (חודש שעבר קיבלתי ב 7.03 )
כיצד ניתן להתחיל טיפול אם לא היה ביוץ?
בכל מקרה אמרו לי במחלקה לעשות שוב בדיקת דם, אולי הביוץ מאחר.
חשוב לציין שיש לי מחזור סדיר וכל הבדיקות שלי תקינות. אני בת 32.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מהיום
חסויה04/04/2011היום ביצעתי בדיקת דם נוספת ונאמר לי כי בייצתי (פרוגסטרון 20 +) כך שאני יכולה להתחיל לקחת דקא 0.1 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מהיום - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011אז הכל הסתדר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)