עזרה בבקשה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה...
    הילה
    03/04/2011

בת 35 כיום לפני 5 שנים הריון 1 קליטה מיידית וטבעית, כעבור שנתים הריון קליטה מידית וטבעית, הפלה רצונית, לאחרקיה היטורוסקופיה ניתוחית.

כיום חצוצרות סתומות לא הידרוסלפניקס ( נבדק בשאיבה האחרונה) אני אחרי טיפול הפריה שני במספר ובו הוחזרו 2 עוברים שלא נקלטו.

רירית ב סדר גמור וועוברים בסדר גמור ( כך הבינותי מהרופא).

מדוע לא נקלט אני חוששת מאוד בעיקר בשל עברי ה"מוצלח" שכיום זה לא נקלט האם עלי לחשוש , מה עלי לעשות האם יתכן כי ההפלה גרמה לי נזק כה כבד אני מאוד מאוד חוששת
    תודה רבה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה...

הילה
    03/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/04/2011

הכל התחיל בעקבות הגרידה.
    עצם העובדה שעשו ניתוח היסטרוסקופי מסביר שהיו הדבקויות שנגרמו עקב תהליך דלקתי בעקבות הגרידה.
    לכן יש בעיה מסוימת ברירית ואולי לכן בקליטה, אך היות ואין טיפול אחר בשלב זה שגם החצוצרות חסומות יש להמשיך בטיפולי הפריה כי האלטרנטיבה האחרת היא פונדקאות.
    בשלב זה הייתי ממשיך בהפריות ונקווה שיקלט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו