אחרי 2 החזרות שנכשלו - אנא עזרתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי 2 החזרות שנכשלו - אנא עזרתכם
    ליהיא
    03/04/2011

אני בת 35 בסבב אחרי שנתיים של נסיונות להרות כשהביוץ בצד שמאל(חצוצרה ימנית חסומה- 2 הריונות בצד זה מחוץ לרחם) לפני מס' חודשים התחלתי טיפולי הפריה - נשאבו ביציות - הופרו- טרי אחד הוחזר ולא נקלט ובסבב שני 2 מוקפאים הוחזרו ולא נקלטו.
    כרגע יש לי עוד 3 מוקפאים - הרופא המטפל ביקש בחודש זה לא לקיים החזרה, אלא שני פיפל ביום 12 וביום 21 ובחודש הבא החזרה - על פי דבריו הרחם נראית תקינה הרירית מעובה לפני כל החזרה- 16 - ע"י אסטרופם האם כדאי עתה ללכת על פיפל או לנסות שוב החזרה רגילה? מה הסיכונים בתהליך כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי 2 החזרות שנכשלו - אנא עזרתכם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/04/2011

אין שום סכנה בפיפל רק שאני לא דוגל בפעולה הזו לעומת רופאים שכן דוגלים בה.
    לציין שהדוגלים בפיפל עושים זאת לאחר מספר כשלונות.
    זה לא מה שיביא את ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה-אם כן מה כדאי לעשות?

אורית
    04/04/2011

ד"ר תודה על תשובתך - אם כן מה כדאי לי לעשות- במקרה שלי 2 החזרות ללא תוצאה , עם בעית חצוצרות- בת 35, רירית תקינה, יש לי עדיין 3 מוקפאים, אחד מתוכם הוא בליצטוס, אשמח לתשובה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו