מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאיבה לא מוצלחת השגות לגבי ההמשךרינת04/04/2011
שלום ,
שמי רינת בת 33.5 בעיצומו של IVF ראשון.
במהלך הטיפול לקחתי זריקות דקא ואחרי כ- שבוע התחלתי עם גונאל ומונוגון.
לפני השאיבה לקחתי זריקת אוביטרל אולם נשאבו 4 ביציות בלבד.
נאמר לי כי העוברים שהוחזרו (2) יפייפיים ועם פוטינציאל להריון.
באופן מוזר התחילו לי כל מיני תסמינים כגון כאבים בחזה וגודש ומידי פעם לחץ באיזור הבטן התחתונה.
כעת כיומיים לפני הבדיקה התסמינים נחלשו אולם אין לי תופעות שרגילות למחזור
דימום כהה כמה ימים לפני.
השאלה שלי היא האם המחזור אמור להופיע כרגיל או שמא מושפע מהזריקות במידה וכן מתי אמור להופיע?
שאלה נוספת היא מדוע נשאבו 4 ביציות בלבד ? סבלתי מאנדומטריוזיס האם יש קשר?
אני מוצאת את עצמי עצבנית ומדוכאת מהסיטואציה שאאלץ שוב לעבוד סדרת הזרקות שאמורה מן הסתם להסתיים באופן דומה. האם יש טעם להמשיך בטיפולי הפוריות במצבי?
ושאלה נוספת האם בדיקת הריון ביתית שעויה לגלות הריון כשבוע לאחר ההחזרה 7-6 ימים לפני מועד הוסת המקורי.
תודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה לא מוצלחת השגות לגבי ההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/20111. המחזור יגיע שבועיים אחרי האוביטרל במידה ואין הריון.
2. היות ויש הפרשות לא ברורות יש לבצע בדיקת דם להריון 12 יום אחרי החזרה.
3.באנדומטריוזיס יש פגיעה בתפקוד השחלתי ולכן מוציאים פחות ביציות אך זה גם קשור לכמות ההורמונים שהזרקת.זה לא חשוב אם 4 או 10. יכול להיות הריון כאשר נשאבות 4 ביציות ולא יהיה הריון כשישאבו 12 ביציות , זה לא מה שקובע.
4.את צריכה דוקא להיות מרוצה כי לפני 30 שנה בכלל לא היו טיפולים ולא היו הריונות ואת צריכה להמשיך כי בהפריות יש לך את הסיכויים הכי טובים.
5.אנדומטריוזיס גורמת לעקרות מכאנית ועקב ההדבקויות באגן יש צורך בטיפולי הפריה ומספר הביציות לא תמיד גדול אך זה לא חשוב, מה שחשוב שיהיו 2 עוברים טובים להחזרה. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופ בידר על תשובתך המעודדת
רינת05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)