מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ברור הפלות חוזרותדניאלה04/04/2011
אני לאחר שני הפלות תוך שנה אחת,הפלה אחרונה לפני 3 שבועות,BLIGHTED OVUM ד של שני שקי הריון-מהחזרת מוקפאים
הפלה שניה מהריון עצמוני בעקבות הפסקת דופק
יש לי ילד בן שנתיים + מהפרייה.
קבלתי מרופא המשפחה הפניה לברור קרישיות יתר,רופא נשים לא מצא לנכון להתחיל ברור
האם אפשר לפנות בכל זאת למררפאה המטולוגית?האם כדאי?(רופא הנשים אמר שזה מטרד לא קטן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור הפלות חוזרות - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011בשלב זה לא צריך המטולוגיה .
תעשי קרישיות ונגיד לך מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
דניאלה04/04/2011קרישיות -אתה מתכוון לבדיקות הפשוטות של ptt?
או לכל הפקטורים?
רופא המשפחה לא כל כך יודע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011יש סט של בדיקות שנקראות בדיקת טרומבופיליה ואם רופא המשפחה לא יודע אז יש לפנות להמטולוג או גינקולוג שכן יודע.זה לא הבדיקות שכתבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
דניאלה08/04/2011יש לי תור להמטולוג למאי,
בנתיים נתן לי הגניקולוג את הבדיקוות הבסיסיות של תפקודי קרישה,
האם זה יתן איזושהי אינדיקציה?
האם אוכל לחזור לטיפולים בקרוב?
(יש לי עוד 7 מוקפאים,ואני רוצה מאוד כבר בהריון חדש כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2011הבדיקות הבסיסיות לא מספיקות ואני לא מבין ,אלא אם את בקופת חולים כללית, שיש בעיה לעשות זאת דחוף.
בכל אופן אם את רוצה להחזיר מוקפאים הייתי מוסיף קלקסן לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-תשובה ושאלות
דניאלה08/04/2011כן אני בקופ"ח חולים כללית,כל אחד מפנה אותי לגורם אחר...
הייתי מעוניינת אם כן לקבל מרשם לקלקסן,
האןלאור העובדה שאני מתוזזת כך לאן אתה ממליץ לי לפנות?
האם הסיכוי שמדובר בבעיה בקרישיות הוא גבוה?יש לי גם שנץ לאורך צוואר הרחם שיש שסוברים שהוא גם הסיבה להפלות,אך אין שום הוכחה לכך והומלץ לי לעשות תפר מקדונלד בהריון בשבוע 12 ,בכל זאת יש סיכוי שההפלות הן בגלל הקרע?(קרע ארוך בשעה 3 המגיע עד לגוף הרחם)
תודה על העזרה והמענה המהיר והכנה תמיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר- בנוסף
דניאלה08/04/2011האם ביחידה יוכלו לעזור לי בכך?
הם יכולים לתת לי הפניות לבדיקת קרשיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר- בנוסף - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2011אין קשר בין הצואר להפלות.
אם את ביחידת הפריה את צריכה לבקש את סט הבדיקות ומרשם לקלקסן 40מ"ג ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר -עדכון
דניאלה12/04/2011לאחר דיונים הוחלט לבצע הסטורסקופיה נתוחית ולתפור את צוואר הרחם(או מקדונלד או שירודקר)עדיין לא הסיבירו לי מדוע,אבל כנראה שמצאו קשר בין ההפלות לצוואר
השאלה היא,אם כך אם תפר בצואר מתי אוכל לחזור לטיפולים?
בקשר לטרומבופיליה עשיתי בנתיים את הבידקות הבסיסיות,שבטעות הערכים בה היו כאלה למשתמשי התרופה קומדין הערך יצא 1 ,בכל מקרה הסכימו איתי לתת לי קלקסן מניעתי 40 מ"ג כפי שאמרת,האם להתעקש על בדיקות טרומבופיליה מלאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר -עדכון - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011אחרי תפירה די מהר אפשר לחזור לפעילות ואם תקבלי קלקסן אז אין דחיפות לקבלת תשובות הטרומבופיליה אך בהמשך כדאי שיהיו תוצאות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)