מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    אאא
    04/04/2011

שלום,
    נמצאת בטיפול ivf כמעט שלושה שבועות מזריקה דקפפטיל, ומיום רביעי שעבר התחלתי גונאל אף 150 וחצי דקפפטיל. היום עשיתי א.ס שהראה שיש הרבה זקיקים קטנים והרירית 7.8 . אסטרודיול קטן מ200 והפרוגסטרון 0.9 האם זה הגיוני? ומדוע אין תגובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/04/2011

או שהכמות של הגונל פ לא מספיקה או שהשחלה לא מגיבה כי אין ביציות.
    אם הפרופיל תקין ואת צעירה זה קרוב לודאי בגלל המינון.
    אם את בגיל מבוגר והפרופיל לא תקין אז זה בגלל השחלות.
    דבר אחר, אם רואים הרבה זקיקים ואת צעירה וההורמונים שלך תקינים יכול להיות בעיה בזריקות ואז תחליפי הזריקות בחדשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אאא
    04/04/2011

ראשית תודה על המענה המהיר,
    אני בת 28. יש לי שחלות פוליציסטיות . הפרופיל ההורמונלי תקין וגם צילום רחם. יש לי ילדה בת שלוש וחצי מהריון טבעי.
    בעיקרון, כמה זמן יכול לקחת מתחילת ההזרקות של גונאל עד השאיבה. מהיום אזריק 175.5, רק לא מבינה למה אני צריכה להזריק גם דקפפטיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    05/04/2011

קודם כל לפני שמתחילים טיפול היית צריכה להבין היטב מהרופא המטפל מהו הטיפול ומדוע את מזריקה את מה שאת מזריקה.
    תפקיד הדקפפטיל הוא לדכא את הפרשת ההורמונים שלך על מנת שלא יהיה ביוץ פתאומי ובמקביל שולטים בשחלה על ידי הזרקת הורמונים מבחוץ.
    השאיבה תתבצע כאשר השחלה תגיב ויגדלו זקיקים לגודל 18-20 מ"מ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו