אני חושבת שאני משתגעת - עזרתכם!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אני חושבת שאני משתגעת - עזרתכם!!
    דורית
    05/04/2011

שלום - מקווה שתוכלו לעזור...
    לאחר 3 הפלות טבעיות (2 הריון ספונטני ואחת לאחר IVF) - זה יכול להסביר אולי את המצוקה הנוראית וחוסר השקט (בלשון המעטה).
    לאחר החזרת 3 מוקפאים.
    יומיים לפני בדיקת הבטא הופיעו הפרשות חומות צהובות ויום לאחר מכן גם דימום בניגוב (פעם אחת). מאז, קיימות הפרשות חומות (דם ישן) מעטות אך כל הזמן (ניתן לומר כי לפחות פעם ביום בניגוב).
    בדיקת בטא ראשונה נערכה ביום ה 15 להחזרה ונתקבל ערך של - 517 (פרוג' 63, אסט' 995).
    ביום 17 להחזרה - בטא 1206, פרוג' 73, אסט' 995.
    ביום 21 להחזרה נצפה שק הריון ותוצאות בדיקת הדם - בטא 4,200, פרוג' 63, אסט' סביב 900.
    ביום א' האחרון (שבוע 6+2) נצפה דופק עוברי באולטרסאונד.
    בהריונות שנפלו חשתי גודש בחזה כבר בתחילת ההריון והרופא שלי שואל אותי אם אני חשה עייפות, גודש בחזה, בחילות... - התשובה היא "לא" גורף (ואם היו הייתי מזהה אותן מיד ... ממש אין שום תחושה!!) אין לי אף אחת מהתופעות האלה וכיוון שחשתי אותן בעבר זה מלחיץ אותי ששוב ההריון לא בסדר. זאת, בנוסף להפרשות החומות שלא פוסקות מביא אותי לחשוב כי גם עכשיו אין סיוכי להריון.

מבקשת לדעת מה יכול להיות פשר ההפרשות והאם זה דבר שכיח בתחילת הריון? אגב, ביררתי עם הרופא לגבי תמיכה פרוגסטרונית (שלא קיבלתי בכלל כי ההחזרה הייתה על בסיס מחזור טבעי) והוא אמר כי אם אין ממש דימום, זה מיותר. האם כך?
    עוד מבקשת לדעת האם חוסר "תחושות הריון" בשלב זה עדיין הגיוני?
    האם בדיקת דם לבטא, פרוג', אסט, יכולה לתת תמונה בנוגע לתקינות ההריון בשלב זה (אולי אם אין עליה בבטא... יש ירידה בפרוג' וכו')?
    אנא עזרתכם!!
    סליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושבת שאני משתגעת - עזרתכם!! - תגובה

פרופ' שחר קול
    05/04/2011

ההורמונים טובים מאוד.
    יש דופק עוברי.
    יש סיכוי להמשך תקין, למרות חוסר התחושות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בקשר להפרשות ???????

דורית
    05/04/2011

לא נעניתי לגבי נושא זה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בקשר להפרשות ??????? - תגובה

פרופ' שחר קול
    05/04/2011

ההפרשת לא מעידות על ההמשך, לכן יש להמשיך מעקב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ...

דורית
    05/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו