מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חושבת שאני משתגעת - עזרתכם!!דורית05/04/2011
שלום - מקווה שתוכלו לעזור...
לאחר 3 הפלות טבעיות (2 הריון ספונטני ואחת לאחר IVF) - זה יכול להסביר אולי את המצוקה הנוראית וחוסר השקט (בלשון המעטה).
לאחר החזרת 3 מוקפאים.
יומיים לפני בדיקת הבטא הופיעו הפרשות חומות צהובות ויום לאחר מכן גם דימום בניגוב (פעם אחת). מאז, קיימות הפרשות חומות (דם ישן) מעטות אך כל הזמן (ניתן לומר כי לפחות פעם ביום בניגוב).
בדיקת בטא ראשונה נערכה ביום ה 15 להחזרה ונתקבל ערך של - 517 (פרוג' 63, אסט' 995).
ביום 17 להחזרה - בטא 1206, פרוג' 73, אסט' 995.
ביום 21 להחזרה נצפה שק הריון ותוצאות בדיקת הדם - בטא 4,200, פרוג' 63, אסט' סביב 900.
ביום א' האחרון (שבוע 6+2) נצפה דופק עוברי באולטרסאונד.
בהריונות שנפלו חשתי גודש בחזה כבר בתחילת ההריון והרופא שלי שואל אותי אם אני חשה עייפות, גודש בחזה, בחילות... - התשובה היא "לא" גורף (ואם היו הייתי מזהה אותן מיד ... ממש אין שום תחושה!!) אין לי אף אחת מהתופעות האלה וכיוון שחשתי אותן בעבר זה מלחיץ אותי ששוב ההריון לא בסדר. זאת, בנוסף להפרשות החומות שלא פוסקות מביא אותי לחשוב כי גם עכשיו אין סיוכי להריון.
מבקשת לדעת מה יכול להיות פשר ההפרשות והאם זה דבר שכיח בתחילת הריון? אגב, ביררתי עם הרופא לגבי תמיכה פרוגסטרונית (שלא קיבלתי בכלל כי ההחזרה הייתה על בסיס מחזור טבעי) והוא אמר כי אם אין ממש דימום, זה מיותר. האם כך?
עוד מבקשת לדעת האם חוסר "תחושות הריון" בשלב זה עדיין הגיוני?
האם בדיקת דם לבטא, פרוג', אסט, יכולה לתת תמונה בנוגע לתקינות ההריון בשלב זה (אולי אם אין עליה בבטא... יש ירידה בפרוג' וכו')?
אנא עזרתכם!!
סליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת שאני משתגעת - עזרתכם!! - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/2011ההורמונים טובים מאוד.
יש דופק עוברי.
יש סיכוי להמשך תקין, למרות חוסר התחושות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בקשר להפרשות ???????
דורית05/04/2011לא נעניתי לגבי נושא זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בקשר להפרשות ??????? - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/2011ההפרשת לא מעידות על ההמשך, לכן יש להמשיך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ...
דורית05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)