מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתיעל05/04/2011
שלום,
בת 27 ואם לשני ילדים. מנסה להינכס להריון מזה כמעט 6 חודשים. וסתות לא סדירות 6-8 שבועות, פרופיל הורמונלי ביום השני לווסת: פרולקטין- 157, LH 6.8, FSH 5.8, E2< 200, פרוגסטורון 3.8, טסטוסטרון 2.3, הידרופרוג 2.3, DHEA-S 10.2
לדברי הרופא תקין. נשלחתי למעקב ביוץ במהלכו נראו זקיקים כשהגדול הבם הגיע ל14 מ"מ וביום שישי לפני עשרה ימים התחיל דמם שהפך לווסתי מבלי שנצפה ביוץ. נעשתה בדיקת דם חוזרת: LH 16.2, FSH 6.6 והרופא המליץ על איקקלומין למשך 5 ימים מהיום החמישי של הווסת במינון של כדור אחד. היום סיימתי ליטול את האחרון.בבדיקת מקלון ביוץ היום נראה קו ביקורת ובתחילה קו נוסף חלש, לאחר כעשר דקות הקו התחזק אך היה מעט חלש מקו הביקורת.... עשיתי מעקב זקיקים היום... שחלה ימין 3 זקיקים מובילים: 10-11 מ"מ ובשחלה שמאל זקיקים קטנים מרובים ועד ממצא ציסטי צלול 11*13 מ"מ ... הטכנאית לא היתה בטוחה לפישרו. מה זה יכול להיות? האם יתכן ביוץ בשלב של 7 ימים מהווסת ולאחר שנטלתי מינון נמוך של איקקלומין? מה עושים... תודה רבה על כל העזרה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011הי למבולבלת גם אני מבולבל ולא ברור לי מה עשית.
בדיקת דם של FSH ו LH לא אומרות לי כלום רק ש רמת ה LH גבוהה ומה שהיה צריך לעשות זה אסטרוגן ופרוגסטרון בדם שנבין מה קרה.
על סמך מה התחלת את הכדורים אני לא יודע.
כל מעקב העניינים לאחר לקיחת הכדורים לא ברור לי והיה צורך במקביל לזקיקים לבצע מעקב אחרי רמות הורמונים בדם ואז להבין טוב איך הכדורים עובדים.
כעת את צריכה לבצע E2 ופרוגסטרון ואז נחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)