help, כתבתי ב-1.40 וענו לאלה שאחריי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• help, כתבתי ב-1.40 וענו לאלה שאחריי
    חני FSH
    06/04/2011

שלום. זקוקה לעזרתכם. וזה נראה שדילגו עלי בטעות וענו לאלה שכתבו אחריי....
    אני בת 37 , מנסה כבר הרבה זמן להרות, יש לי FSH גבוה יחסית, 11.4
    ו-SHBG גבוה.
    אני אשמח לכל אינפורמציה לגבי מה הסיכוי להרות כך ומה הטיפול המומלץ במקרה כזה? (כששאלתי את הרופא הוא השיב "אין מה לעשות, תיכנסי למכונת זמן ותחזרי לגיל 20"...)
    והכי חשוב - האם הורמונים יכולים לעזור במקרה זה או שאין קשר?

לאחרונה רופא פריון בקופ"ח נתן לי איקקלומין וזריקה אחת של הורמון . קודם המחזור והביוץ היו קבועים. אבל עכשיו , אחרי הטיפול ההורמונאלי, המחזור איחר ביותר מעשרה ימים וכשהוא הופיע זה היה ליום אחד. אני לא בהריון, למרות האיחור, ואני חוששת שההורמונים שיבשו את המחזור והשאלה מה אתם ממליצים לעשות עכשיו?
    שאלתי היא: האם איקקלומין ואוביטרל עלולים לגרום לשיבוש או איחור במחזור?
    האם זה חלק מהתופעות הצפויות?
    האם בגלל הערכים הגבוהים שציינתי מומלץ על טיפול בהורמונים או טיפול אחר?

תודה רבה , חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• help, כתבתי ב-1.40 וענו לאלה שאחריי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/04/2011

1. קודם כל תשאלי את הרופא לגבי מכונת הזמן היכן היא נמצאת והאם הקופה משתתפת במימון או זה פרטי.
    2. הטיפול באיקכלומין היה מיותר ושיבש לך את המחזור.
    3.יש לחזור על בדיקת ה FSH וגם להשוותו ל E2 בוסת.
    4.אם ה FSH מוגבר כדאי לבצע טיפולי הפריה חוץ גופית ולראות איך זה הולך ואיך התוצאות לפני שנגיד לך איך להמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. למה הכוונה ב-E2?

חני FSH
    06/04/2011

המון תודה.
    רק שאלה קטנה אחרונה:
    עשיתי בדיקה שוב ל-FSH . אך מה זה אמר להשוותו לE2 בוסת?

שנית, נאמר לי שהערך של FSH -11.4-12 הוא גבולי, לא מאוד גבוה, האם לדעתך זה גבולי לכניסה להריון, או שעדיף להתייאש מנסיונות טבעיים ולעבור מיד להפרייה חוץ גופית?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. למה הכוונה ב-E2? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/04/2011

הערך חייב להיות בהשוואה לרמת הורמון האסטרוגן בוסת.
    אם רמת האסטרוגן=E2 נמוכה אז התוצאה היא גבולית ואפשר לנסות גם בזריקות והזרעה ל 2 עד 3 טיפולים ואם לא הולך אז להפריה.
    אנחנו מגבילים טיפול ולא מטפלים ב FSH גבוה מ 20 .
    אם מספר טיפולי הפריה ,נומר כ 4 אין הריון ורמות FSH מעל הנורמה עוברים לתרומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ואם רמת הE2 היא 280? זה גבוה?

חני FSH
    06/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מומלץ לקחת כרגע primolutnor?

חני FSH
    06/04/2011

שלום, ועוד שאלה אחרונה בהחלט.
    עכשיו כשהמחזור ממאן לבוא,הרופא ממכונת הזמן המליץ לי לקחת PRIMOLUT NOR כדי להחזיר ולהסדיר את המחזור. האם לדעתך, לאור זה שהאיקקלומין שיבש אותו, כדאי ליטול את הכדור או לחכות שהוא יתאזן באופן טבעי?

פשוט עכשיו אחרי הנזק של האיקקלומין, אני קצת חוששת להכניס עוד חומרים לגוף שאינם נחוצים , מחשש שגם הם ישבשו את המעט שעוד תקין שם.
    אינספור תודות על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מומלץ לקחת כרגע primolutnor? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/04/2011

כדאי להתחיל גלולות ל 12 עד 14 יום ואז לקבל וסת ולהתחיל בזריקות הורמונליות והזרעה ולראות איך זה הולך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו