IVF אחרי TEFNA

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF אחרי TEFNA
    זוג בתהליך
    07/04/2011

שלום,

אני ובעלי בני 31, ללא ילדים.
    אנחנו כרגע ב-IVF שני בשל אזוספרמייה (לא חסימתית) של בעלי. לפני כחצי שנה הוא עבר ניתוח TEFNA מוצלח ונשאבו 5 מבחנות עם מעט זרע.
    אני, ככל הידוע לנו, ללא קושי- מבייצת באופן סדיר, בדיקות הורמונליות וצילום רחם תקינים. טופלתי בפרוטוקולים קצרים (גונאל אף מהיום השלישי לווסת, בשילוב צטדרוטייד ולובריס מהיום השביעי בערך ואוביטרל לפני השאיבה) והגבתי אליהם מצויין.
    ב-IVF הראשון נשאבו 10 ביציות, היו 4 הפריות בלבד והוחזרו 2 עוברים, היתר לא שרדו אפילו להקפאה. לא נקלט הריון.
    אתמול עברתי שוב שאיבה ונשאבו 15 ביציות, היום הודיעו לנו שמתוכן היו 5 הפריות בלבד, מחר אני אמורה להגיע להחזרה (התחלתי תמיכה עם אוטרוגסטאן).
    שאלתי היא:
    האם אחוזי ההפריות הללו נמוכים באופן בולט? האם נתונים נמוכים כ"כ מעידים על איכותו הנמוכה של הזרע? האם יש סיכוי להרות עם נתונים כאלו?

אשמח להתייחסותכם,
    בתודה מראש,
    נ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF אחרי TEFNA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVF אחרי TEFNA - תגובה

פרופ' שחר קול
    07/04/2011

אחוזי ההפריה הנמוכים הם בשל איכות הזרע.
    הסיכוי להריון הוא טוב שכן את צעירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

זוג בתהליך
    07/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

זוג בתהליך
    07/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו