מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עם כבר מאוחר? בבקשה דחוףROSI08/04/2011
עם זה אבוד עשות את הזרעה היום ..
אני מטופלת אצל פרופסור שהוא ..
ווסת אחרונה 22.3
ביום החמישי התחלתי לשות IKACLOMIN 2 כדורים היום במשך6ימים
אחרי זה נתן י ESTROFEM ESTRO 4 כדורים היום במשך 6 ימים
ב3.4.11שזה אחרי 13 ימים אחרי קבלת הוסת התבקשתי לעשות LH ותוצאה ימא 10.8
ב4.4.11 LH יצא 11.1 36.3
5.4.11 LH יצא 13.7 בשעה 8 בבוקר נעשתה בדיקת דם חום 36.2
ב6.4.11 חום 36.2
בשעה 7 בערב נעשתה הזרעה לאחר השבחה (תוצאות השבחה) נפח 0.6 .מספר-30
תנועתיות ..אכללית 100 ,ב.קדימה 9
ביום חמישי שזה אתמול עשיתי שוב בדיקת דם LH תוצאה 29.2 חום 36
בבוקר מדדתי חום יצא חום 36.3
והיום אני צריכה לעשות שוב הזרעה ..אני רוצה דעת עם יש סיכוי שעם אני עשה היום שזה יתן מה שהוא? כי לפי מקות ביוץ ביתית באף הימים אלו לא התרחש ביוץ ....
אני רק רוצה דעת או הבין עם יש סיכוי קטן שזה תהליך נכון או שאני צריכה לחשוב ..(כול השבחה עולה לנו 400 ש"ח והזרעה עעולה לנו 600 שח )
אנחנו עייפים כי אנחנו נשואים 7 שנים ללא שום הצלחה בחום הטיפולים
בבקשה צריכה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם כבר מאוחר? בבקשה דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2011אי אפשר להבין כלום.
המעקב אחרי לקיחת איקכלומין צריך להעשות על ידי בדיקות דם ואולטרה- סאונד
ואם לא עשית כך אז לא ככה מטפלים ואי אפשר לדעת בכלל מה קורה.
לא ברור לי מדוע עשית בדיקות בוסת ובקיצור לא ברור כלום.
אם את מטפלת כך 7 שנים זה בעיה כי חוסר ההבנה במה שאת עושה גורמת לעייפות גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו אני לא מבינה גם
ROSI08/04/2011עד עכשיו שני טיפולים אחרונים שהחלפתי את הרופא הוא לא יהיה עושה אולטרסנד
רק חום של בוקר ואז אומר מה עשות הפעם פשוט זה יהיה גם 3ימים רצופים של בדיקת דם ךLH ושהוא עשה הזרעה והא אמר שרירית נמצאת בשלב של ביוץ
אני יודעת ומבינה שצריך לעשות דם_+אולטרסנד אבל אני א מבינה זה שכול רופא יש לו שיטת עבודה שלו
בסוף לעשיתי היום הזרעה נוספת כי לא הרגשתי עם זה נכון בגלל שחום עלה
אני רק שואלת עם שיטת עבודה הכן נכונה ומקובלת והיא תביא אותי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו אני לא מבינה גם - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2011אין דבר כזה כל אחד עם השיטות שלו.
לא מטפלים היום על ידי מעקב חום.
לא ברור אם הטיפול נעשה כהלכה.
יש רק דרך אחת לעקוב אחרי התגובה לתרופה ולעשות הזרעה וזה רק על ידי מעקב אולטרה-סאונד ודם ,כל שיטה אחרת זה מעקב לא יעיל וישן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-rosi את מטופלת בישראל או בפלסטין
גו'לי09/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך יודעים?
ROSI10/04/2011ותאמיני לי אני מטופלת בישראל וכול טיפול עולה לנו 600 ש"ח
רק אני כבר לא יודעת מה לשות אני מרגישה שאין מתוסכלת כי אצל רופא בקופה שרציתי יותר אינפורמציה אז הוא אמר לי שאני לא מטופלת יחידה שלו
ושעברתי לפרופסור הזה הוא עושה טיפו בשיטה ישנה עם גליון חום וכו.....
אז אני כבר לא יודעת על מי לסמוך ......
אחרי 7 שנים ש טיפולים הייתי רוצה לראות תוצאות לאור שכול הבדיקות שלי יוצאות תקינות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו ברוסיה
נעמת11/04/2011נראה לי שחוסר מודעות היא הסיבה לאיחור בהריון , טיפש הוא שחושב שהוא המבין בארץ הטיפשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)