16 ימים אחרי הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 16 ימים אחרי הזרעה
    אתי
    10/04/2011

שלום לרופאים היקרים
    עברתי שתי הזרעות יום אחרי יום בתאריכים 24-25/3/2011 על בסיס ביוץ טבעי וזריקת אוביטרול בתאריך 23.3.11
    לפי הרופא המטפל הביוץ היה אמור להיות ביו 24.3 ל 25.3 - מה זאומר שאני 16 עד 17 ימים אחרי הביץ.
    המחזורים שלי כל 32 ייום בממוצע, והמחזור האחרון היה ב 10.3.2011
    1. האם יכול להיות שהמחזור מגיע 16-17 ימים אחרי הביוץ? ולא אחרי 14 יום?
    2. עד היום היתה לי רגישות בחזה שכמעט ונעלמה מהיום בבוקר, אומרים שרגישות בחזה הינו אחד הסימנים להריון, ואם זה אכן כך והרגישות נלמה האם זה אומר שמשהו לא תקין? יש לציין לגם לפני קבלת מחזור הייתי סובלת מחזה רגיש לפעמים.
    3. החל כ-5 ימים אחרי הביוץ ועד לפני כ 3 ימים היו לי גם כאבי מחזור שהלכו והתחזקו. אבל לפני כשלושה ימים הם נפסקו, ורק לפעמים יש לי קצת כאבים שמזכירים כאבי מחזור. מה זה יכול להיות?
    אני יודעת שכל ההתעסקויות והספקולציות מה זה וכו' אולי מיותרת ועדיף פשוט לעשות בדיקת דם. אבל העיניין שעדיין לא היה לי איחור למרות שאני 16-17 ימים אחרי הביוץ. אני בעקרון אמורה לקבל או היום או מחר לפי המחזור האחרון. מדאיג אותי פשוט שרגישות בחזה נעלם פתאום היום בבוקר.
    אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    16 ימים אחרי הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 16 ימים אחרי הזרעה - תגובה

פרופ' שחר קול
    10/04/2011

בדיקת דם מחר תפזר הערפל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו