מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרוןאמא11/04/2011
*** האם רמה של 44.5 פרוגסטרון, 14 יום לאחר החזרת עוברים [ בטא מעל 300 ],
מ ס פ י ק ה - כדי לשמור על ההריון ??
למה הדיעה של הרופאים לא אחידה ואיזה רופא צודק,
זה הדוחף גסטון, או זה האומר שהגסטון מיותר !?
נניח ולא אזריק גסטון ........
הכל יהא טוב ווהריון ימשיך תקין !?
מבולבלת ומפחדת .... כתבו לי בבקשה מהי הרמה התקינה של פרוגסטרון ואסטרדיול, בתחילת ההריון וגם בהמשך !!!
תרגיעו אותי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011הרמה מעל הנורמה וגסטון מיותר ועם הזמן יעלם מהשוק.
גם בלי תמיכה ההריון שלך ימשיך בסדר ולכן התמיכה המספקת צריכה להיות נרות או כדורים בהחדרה לנרתיק. לא צריך לבדוק רמות פרוגסטרון בדם.
את יכולה להיות רגועה כי אם ההריון תקין או יתפתח ללא קשר לתמיכות השונות ולפי הבטא זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגסטון אינו מיותר
yael11/04/2011נכון שרוב השנים אינן זקוקות לו, אבל יש נשים שבשבילן הוא הכרחי.
אני מקבלת מחזור 8 ימים אחרי הביוץ ללא גסטון, ורק לאחר שהתחלתי להשתמש בגסטון המחזור לא הקדים ולאחר 2 נסיונות איתו הצלחתי להרות.
זו ממש חוצפה שקופות החולים מוציאות אותו משימוש משיקולים כלכליים בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגסטון אינו מיותר - תגובה
פרופ' שחר קול11/04/2011היצרן באנגליה הפסיק היצור.
לקופות השונות אין שליטה על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגסטון אינו מיותר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011המחזור לא יקדים גם אם תקחי את הפרוגסטרון וגינלי, הספיגה יותר טובה והיעילות יותר גבוהה.
זה שהרית תחת גסטון לא אומרת שלא היית מצליחה גם בלעדיו.
הגסטון לא נספג טוב כמו הפרוגסטרון הנרתיקי.
זה שמשתמשים גם בגסטון וגם וגינלי זה בכלל מיותר לחלוטין.
לכל מזריקות הגסטון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים
אמא11/04/2011יעל שכתבה את דעתה - זו אינה אני.
אני - מ ס כ י מ ה - עימכם לחלוטין !!!!
הידד לשחרור מהגסטון ושחרור מהפחד שמא חס ושלום ...
הכל טוב ברוך ה'.
המון תודה לפרופ' בידר היקר, ולד'ר קול היקר.
גם פרופ' זיידמן ענה לי :
המחקרים מורים שרמות הפרוגסטרון ברחם, כאשר משתמשים בתמיכה וגינלית,
גבוהים פי 10 מאשר בדם. אין משמעות רבה לרמות בדם.
ת ו ד ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011זה לא נכון לענות בפורום ולהדגיש מאמרים.
רופאים העובדים בשטח הפיריון שנים צריכים לדעת מה לענות ולא
להגיד שיש X מאמרים.
זה יוצר אצלי אסוציאציה של חוכמולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כל כך לא קשור
yael13/04/2011את מי מעניין רמות הפרוגסטרון ברחם אצל הנשים שבמחקר כאשר נרות וגינליים לא מצליחים להחזיק אצלי את רירית הרחם?
כל הרעיון של התמיכה הוגינלית הוא לשמור על רירית הרחם שלא תתפרק לפני הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה פשוט לא נכון
yael13/04/2011נרות וגינליים דוחים לי את תחילת המחזור ליום תשיעי לאחר הביוץ (או השאיבה) במקום ביום השמיני, וזה ממש לא מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תמיכת גסטון - שאלה לרופא
ללא שם13/04/2011אני שבועיים וחצי אחרי תשובת בטא חיובית לאחר החזרת עוברים. (ז"א שבוע 4+3)
אני מזריקה גסטון + אסטרופם פעמיים ביו.
האם לדעתך אין צורך בתמיכה זו? האם מספיק נרות? אין ספק שיותר קל ופחות כואב...
ואני גם מעדיפה "לשמור" את הגסטון לאחר כך אם יהיה לי צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה
ללא שם13/04/2011אני מבולבלת... אצלי (בטיפולי IVF) הנרות לא הספיקו, רק הגסטון החזיק תמיכה..
עכשיו אני אחרי בטא חיובית.. מחכה ל US ומזריקה גסטון. אתה אומר שאפשר בשלב זה לעבור לנרות??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)