סיכויי הצלחה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכויי הצלחה
    נ.
    11/04/2011

שלום,

אנחנו בני 31, ב-IVF שני (אחרי טפנה, בעלי עם אזוספרמיה). אחוזי ההפריות שלנו נמוכים יחסית, כנראה בשל איכות הזרע.
    בשתי הפעמים אני טופלתי בפרוטוקולים קצרים והגבתי אליהם בצורה מצויינת. הנתונים שלי (הן מבחינה הורמונלית והן מבנית) הם טובים ואני מגיבה היטב לטיפולים.
    החזירו לי ביום שישי 3 עוברים בני יומיים בדרוג של B/C ו-C, בני 3-4 תאים. לפי מיטב הבנתי היה עדיף להחזירם ביום השלישי אך מכיוון שנכנסנו לסופ"ש הם הוחזרו ביום השני להפרייה. אני כרגע לוקחת תמיכה הורמונלית, כמובן.
    רציתי לשאול מהם אחוזי ההצלחה עבור עוברים באיכות זו? ברור לי שהמצב לא אידיאלי אך אני תוהה האם בכלל יש סיכוי...? בפעם הקודמת היו לנו עוברים באיכות טובה יותר ועדיין לא היה הריון, מצד שני אני משערת שאם הדבר היה "אבוד מראש" לא היו טורחים להחזיר לי אותם כלל...

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכויי הצלחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכויי הצלחה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/04/2011

קשה לדעת אך לפי התיאור של הדרוג שהצגת הסיכויים לא גדולים ןהם סביב ה10%.
    הרופא שהחזיר את העוברים וראה דו"ח המעבדה היה יכול להגיד לך את הסיכויים יותר טוב מאיתנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו