מעקב זקיקים ואולטראסאנד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים ואולטראסאנד
    מאיה
    11/04/2011

שלום לכם
    אני בת 26.7 מטופלת במונופור וצטרוטייד. בהתחלה 3 ימים 6 מנופור (2 מים) ואחר כך 5 ימים 8 מונופור (3 מים) וצטורוטייד בכל יום.
    עשיתי בדיקת דם הבוקר ואולטראסאנד: זקיקים: 16,23,16,13,11 (באולטראסנד שעשיתי לפני שהתחלתי טיפול היה זקיק 16 אבל לפי הורמונים הייתי בדיכוי מדקפפפטיל והרופא אמר שמתחילים טיפול כי הזקיק הוא ממצא ציסטי מטיפול קודם).
    בדיקת דם היום: אסטרודיל 2400. אתמול היה 1500 ופרוגסטרון 1.6.
    האם העליה בהורמונים מתאימה לגודל הזקיקים שיש?מה הסיכוי שימצאו ביציות בזקיקים?
    מתי יש סיכוי לשאיבה לפי הרמות?
    אני די לחוצה שלא ימצאו ביציות כמו בטיפול הקודם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים ואולטראסאנד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה-לא עניתם על שאלתי

מאיה
    11/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב זקיקים ואולטראסאנד - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/04/2011

העליה בהורמונים מתאימה וצריך להמשיך עד שבשני הצדדים יהיו ביציוצבגודל 18-23 ואז לשאוב ובשלב זה יש רק זקיק אחד וצריך למשוך עוד יום ולראות לפי התוצאות.
    מה שמפליא זה כמות ההורמונים הגבוהה וגילך הצעיר ולא ברור מה קרה כשלא מצאו ביציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה שלי....

מאיה
    12/04/2011

שלום פרופ'
    תודה על התשובה שלך.בקשר לטיפול הקודם בו לא מצאו ביציות אני פניתי אליכם דרך הפורום וגם לפי דברי הרופא שלי הייתה בעיה בפרוטוקול וההורמנים לא עלו מספיק (5 זקיקים גדולים וE2 900 יום לפני אוביטרל) או שהייתה בעיה בזריקת האוביטריל.
    היום שוב עשיתי בדיקת דם ואולטראסאנד: רירית 9, זקיקים: ימין 19
    שמאלית: 21,17,13,12 E2 2300, פרוגסטרון אתמול היה 2.4 ולא שאלתי מה היה היום.
    אמרו לי להזריק היום עד שעה 6 סיטרוטייד ובשעה 10 פעמיים אוביטריל והשאיבה ביום חמישי.
    האם לפי תוצאות היום מועד השאיבה מתאים? האם לפי גודל הזקיקים ורמת ההורמונים יש סיכוי גדול וימצאו ביציות? וכמה זקיקים כבר בגודל מתאים לביציות? האם לפי הגיל שלי הייתה צריכה להיות תגובה יותר טובה של השחלות למינון זה של זריקות של מוניפור (3 ימים 6 מוניפור ו-5 ימים 8)?
    אני די לחוצה ומחכה לתשובה שלכם.
    אני מזכירה שהייתה לפני שנה בהריון ספונטני שהסתיים בהפלה טבעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה שלי.... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/04/2011

בשלב זה זה בסדר.יש 3 זקיקים וצריך שיהיו ביציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו