שלשול חריף שבועיים וחצי אחרי הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלשול חריף שבועיים וחצי אחרי הזרעה
    אתי
    11/04/2011

שלום, אני שבועיים ושלושה ימים אחרי הזרעה. עדיין לא עשיתי בדיקת דם, בכל מקרה עדיין לא קבלתי מחזור. הייתי אמורה לקבל אתמול או היום ותודה לאל המחזור עדיין לא הגיע שגם לא יגיע.
    בשבוע אחרון היו לי יציאות אולי פעם ב 4 - 5 ימים. והיום, כמה דקות אחרי ארוחת צהריים נתקפתי כאבי בטן עזים כמו בשלשול אכן שלשלתי חזק.
    השאלה שלי היא, האם השלשול יכול לפגוע בהריון צעיר במידה ויש הריון? (המחזור האחרון היה ב 10.3.2011).
    קצת מודאגת.
    אני גם יודעת שבתחילת הריון יש עצירות בגלל ההורמונים, אני לא יודעת להגיד אם היה לי עצירות, פשוט לא יצאתי מס' ימים ברצף והיום פתאום שלשול חזק, זה מדאיג אותי.
    אודה למענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה למענה רופאים יקרים

אתי
    11/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשול חריף שבועיים וחצי אחרי הזרעה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/04/2011

אם לא טופלת בהורמונים ולא היו הרבה זקיקים וכנראה שזה לא קשור אזי השלשול לא יפגע בהריון במידה ויש הריון.בטיפולי פיריון יכול להיות גירוי שמתבטא בבחילות ושלשול וגם אז ההריונות מתפתחים בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו