שלום לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום לרופאים
    אתי
    25/12/2007

שלום לרופאים, זה קצת ארוך אז אני מתנצלת מראש.
    לפני 5 שנים התחיל לי דימומים בין המחזורים, זה התחיל בעיקר באמצע החודש עד המחזור, כאשר המחזור עצמו מגיע במועד הקבוע!. כשהחלו הדימומים הייתי עם גלולות, אז הרופא שינה לי את סוג הגלולות לחזקות יותר- זה לא הפסיק את הדימומים, גם הפסקת הגלולות בכלל לא עזר לדימומים הלא סדירים, הרופא שלח אותי בתגובה לבצע פרופיל הורמונלי - שיצא תקין, נשלחתי להיסטרוסקופיה- חלל הרחם נצפה תקין וללא ממצאים, אך מתוך הליך שגרתי נלקחה דגימה של רירית מתוך חלל הרחם- הדגימה הראתה חלקי פוליפ. הרופא שלח אותי שוב להיסטרו' אבל שוב לא נראה שום ממצא!. חשוב לציין שגם צילום רחם שעברתי, גם אולטרסאונד ואפילו ההיסטרוסקופיה לא העלתה שום ממצא.חשוב לציין שעם הזמן הצטמצמו הדימומים והם הופיעו בעיקר כמה ימים ד=סמוך למחזור, לא מדובר בהפרשות אלא דימומים. אני מנסה להרות במשך זמן מה ללא הצלחה, עברתי 3 מחזור איקקלומין, שלושה מחזורי זריקות והזרעות שנכשלו, החודש אני מתחילה הפריה!. השאלה שלי האם זה לא נמהר ללכת להפריה ללא אבחנה של הבעיה! האם ישנה בדיקה מעמיקה יותר ממה שכבר עשיתי וכדאי לעשותה?ואיך ז\ה שיש דימומים בלתי מוסברים?
    סליחה על ההצפה, אבל אני ממש חרדה, אני לא צריכה לספר לכם שתהליך ההפריה הוא לא פשוט, ואני פוחדת שאני עושה אותו לחינם!
    אשמח לתשובה
    לילוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריה חוץ גופית

פרופ' שחר קול
    25/12/2007

ההחלטה לפנות להפריה חוץ גופית בשלב זה היא סבירה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו