שאלה דחופה לרופאים היקרים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לרופאים היקרים
    אתי
    13/04/2011

שלום,
    היום בבדיקת שתן גיליתי בשעה טובה שאני בהריון.
    הרופא המטפל אמר כי אין צורך בבדיקת דם מאחר ובדיקת שתן מראה הריון. האם לא צריך לעשות לפחות פעמיים בדיקת דם כדי לראות התפתחות הבטא?
    שאלה שניה- המחזור האחרון היה ב 10.3.2011 , בוצעו שתי הזרעות בתאריכים 24-25/3/11 , איזה שבוע אני ? הרופא אמר שאני בערך שבוע 4
    אני מאוד אודה לתשובתכם.
    קבלתי את הרושם כי הרופא שלי מאוד שאנן. אשמח לדעת איזה בדיקות יש לעבור בהתאם לשבוע שלי? זהו הריון ראשון ואני לא יודעת כלום.
    תודה רבה והמשך יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסלחי לי אבל לרופא שלך צריך לשלול

רונית
    13/04/2011

את הרישיון. מה הוא מטומטם???
    את חייבת לעשות בדיקת דם לראות עם ערכי הבטא שלך תקינים וגבוהים ואת חייבת לעשות בדיקה כל יומיים לראות שהבטא מכפילה את עצמה! עצתי: תעברי רופא ומהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסלחי לי אבל לרופא שלך צריך לשלול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/04/2011

בכלל לא חושב שמה שכתבת נכון.
    ראשית לא חייבים לבדוק בטא כל יומיים במקרה הזה ואת מתבלבלת בין מצב נוכחי למצבים של בדיקות אחרי הפריה.
    שנית הרופא לא מטומטם ועובדה שהצליח בטיפול ולא חייב בשבוע הזה לבצע שום דבר ,אלא לדבר איתה ולהבין האם היא מרגישה בהריון ולהזמינה בעוד שבוע לאולטרה-סאונד.
    מה עשו ההורים שלנו שלא הגיעה הוסת?הן ידעו שהן בהריון וגם ידעו אם הוא תקין או לא.
    אם אישה מרגישה הרגשות הריון ברורות אין ספק שבלי שום בדיקות בטא ואחרות ההריון כמעט בטוח תקין.
    מציע לך לתת עיצות בתחום מקצועך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה לרופאים היקרים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/04/2011

לא צריךשום בדיקות דם בשלב הזה. הבדיקות שאנחנו עושים בדרך כלל הן מוקדמות ובהפריות אנחנו נוהגים לבדוק כל יומיים.
    במקרה שלך, שלא מדובר בהפריה ואת כבר בשבוע 4 ,יש חשיבות להרגשות שלך ואם את מרגישה שונה ויש קצת בחילות וכאבי שדיים כנראה בסיכויים גבוהים מאוד שההריון תקין וכדאי פשוט בעוד שבוע לעשות אולטרסאונד ולראות את השק המתפתח.
    בדרך כלל שבועיים אחורה מההזרעה זה נחשב הוסת האחרון.
    את יכולה לעשות בדיקת דם ואז תקבלי תוצאה גבוהה שאם היא מתאימה לשבוע אז זה נכון שזה יראה לך שההריון כנראה מתפתח בסדר אך אני חושב שזה בזבוז זמן כי נשאר זמן קצר כבר לבדיקת האולטרה-סאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו