מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאת בטא - האם תקין???אתי13/04/2011
BETA-HCG 1432 IU/L
האם התוצאה טובה? הזרעה נעשתה לפני 19-20 ימים.
היום גיליתי שאני בהריון .
האם עליי לעשות עוד בדיקת דם לראות הכפלת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא - האם תקין??? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2011תוצאה טובה מאוד אפשר לחזור אך אם את מרגישה תופעות הריון אפשרי לחכות ולבצע בזמן אולטרה-סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעה היחידה שמלווה אותי כבר כמעט
אתי13/04/20113 שבועות, זה כאבים בחזה. לא משהו בלתי נסבל, אבל הן כואבות ובבוקר בדר"כ כבדות יותר.
עד מתי בדר"כ אמורים להרגיש כבים בחזה? עד איזה שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
אתי13/04/2011הרופא שלי זימן אותי לבוא לאולטרסאונד ק' ב 1/5 שזה עוד כשבועיים וחצי. האם לא מאוחר? האם לא בודקים קודם כל שיש שק הריון ושהכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011הסימנים הם של הריון והרופא קבע אולטרסאונד בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ולגבי כאבי חזה
אתי14/04/2011יש ימים שאני מרגישה יותר ויש ימים שאני מרגישה פחות. האם זה מצריך בדיקה?
ומתי הכאבים אמורים להעלם? אני שואלת את זה בכדי לשים לב לתופעות כאלה ולהיות עם יד על הדופק בעת הצורך ליידע את הרופא המטפל (מקווה שהכל יעבור בשלום).
באיזה שלב אם הם נעלמים הדבר מצריך בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ולגבי כאבי חזה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011אני חושב שאת מתכוונת לכאבים בשדיים?
זה בגלל הורמון הE2 המשפיע על הרקמה של השד וזה יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשואלת
מ.ב14/04/2011היי, רציתי לדעת איך עשית את ההזרעה עם איזה זריקות ואיזה נתונים היו לך לפני ההזרעה ואיזה מספר הזרעה זה? אני שואלת כי אני מיואשת גם אני עוברת הזרעות עם נתונים מצויינים ולא ניקלטת.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אתי14/04/2011עשיתי כבר מספר הזרעות בעבר, עם כדורי איקאקלומין.
הפעם התעקשתי שאני עושה על בסיס ביוץ טבעי וזריקת אוביטרל.
אה, וגם עשיתי חודש הפסקה.
צילום רחם וכל הבדיקות היו תקינות. גם הזרע של בעלי היה תקין. שפוט לא הצלחנו עד עכשיו להקלט, בלי סיבה מוגדרת.
אל תתיאשי , אני בטוחה שבסוף תצליחי.
מאחלת לך בסיבות הבא בחילות ועייפות :-)
של הריון כמובן!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)