מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוברים מוקפאיםדניאלה13/04/2011
האם לבלסטוציסטים מוקפאים מופשרים(דרגה 1 ו1-2 )יש סיכוי טוב להשרשה?
האם בלסט' שורדים יפה הפשרה?
לאחר הפלה(נקלטו ונפלו 2 עוברים שהיו מוקפאים) נותרו 7 מוקפאים: כשהעובר הטוב ביותר הוא 4 1-2 האם סיכויי הקליטה של העוברים טובים לאור העובדה שנקלטתי בעבר מעוברים מוקפאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011סיכויי הריון אחרי מוקפאים נעים סביב 15-25 %
סיכויי הקליטה לא משתנים.
בלסטוציסטים ועוברים בני יומיים שלושה -כולם שורדים אותו הדבר -סביב ה85%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-עוד שאלה בבקשה
דניאלה14/04/2011זה לא הרבה ) :
אני יכולה להתחיל בטיפול חדש אפילו שישנם עוברים מוקפאים?
ע"מ להגדיל סכויים
אחרי כל מה שעברתי קשה יהיה לי מאוד לשאת עוד כשלון...(2 ההפלות,2 הכשלונות והחשד לאטיפיה והכל בשנה האחרונה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך-לפרופ בידר
דניאלה14/04/2011אני צריכה לעבור הסטורסקופיה נתוחית בשבועות הקרובים
לאחר 4 שבועות מההפריה קבלתי מחזור,
אני רוצה לנסות ולהכנס להריון בעצמי(זה עבד פעם אחת,למרות שנגמר בהפלה)
האם כדי להמנע מכך לפני ההסטורסקופיה?
מה קורה אם עושים הסטורסקופיה בהריון?
אקבל כל המלצה שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
דניאלה14/04/2011מההפלה לא מההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך-לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011למה את צריכה היסטרוסקופיה ניתוחית?
קודם כל אסור לבצע היסטרוסקופיה בהריון והרופא צריך לודא שאת לא.
אם יש בעיה בחלל הרחם אז קודם צריך לפתור הבעיה לפני החזרת עוברים.
כדאי להחזיר המוקפאים ולא להתחיל מחזור חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטורסקופיה ניתוחית-לפרו'פ
דניאלה15/04/2011צריכים לתפור לי קרע בצואר,ורוצים לראות את חלל הרחם כי עברתי 2 הפלות תוך שנה.
בכל מקרה ההסטורסקופיה צריכה להיות בשבועות הקרובים(שבועיים-שלושה)אז עדיף להמנע מלנסות להכנס בעצמי נכון?
אני מאוד רוצה בהריון חדש ותקין כבר,...כל העניינים האלא הורסים את חיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטורסקופיה ניתוחית-לפרו'פ - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2011יש לנסות להימנע מלהרות לפני היסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)