מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה הורמונאלית לאחר IVFקרן14/04/2011
שלום,
בת 32 עם שני ילדים (4 הריונות, 2 לידות ו-2 הפלות: 1 גרידא ו- 1 מחוץ לרחם)
בהריון הרביעי גילו שיש לי קרישת דם ולקחתי קלקסן במינון של 60. (ההריון התחיל עם שני שקים ורק לאחר שאחד נפל גילו את בעיית קרישת הדם. עם טיפול ילדתי את העובר שנותר משני השקים))
אני אחרי 2 IVF כושלים ונמצאת לפני השאיבה של ה- IVF השלישי
בשני הטיפולים הראשונים קיבלתי תמיכה הורמונאלית לאחר ההחזרה של: אספירין, אסטרופן, קלקסן, ואנדומטרין (נרות וגינאלית)
העוברים שהחזירו לי (בפעם הראשונה 3 ובשניה 2) היו עוברים יפים מדרגה 1. הרופא שלי אומר שהביעה שלי היא קליטת והחזקת ההריון ברחם.
כמו כן, הוא גם אמר שהתמיכה ההורמונאלית שהוא נותן לי היא המקסימאלית והכי חזקה שיש.
שאלתי-
1. האם התמיכה ההורמונאלית שקיבלתי (וגם אמורה לקבל שוב בימים הקרובים) היא אכן הכי חזקה שיש? האם זה הטיפול האופטימאלי שיש כיום?
שמעתי שיש זריקות - האם לא עדיף את הזריקות מבחינת העוצמה?
האם יש, חוץ מאנדומטרין, תרופה אחרת, יותר חזקה שאתם יכולים להמליץ לי עליה?
איזו תמיכה הורמונאלית הייתם נותנים לי לאור העבר שתיארתי לעיל?
אנא עצתכם בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה הורמונאלית לאחר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011התמיכה ההורמונלית מספקת.
לא צריך זריקות
אין דבר כזה של תמיכה חזקה או חלשה.
אל תבני על עניין התמיכה.לא בגלל התמיכה יהיה או יחזיק הריון.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה הורמונאלית לאחר IVF - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011מעל ומעבר! יש להבין: אין תמיכה חזקה או חלשה. יש תמיכה המתאימה למטופלת הספציפית, וגזורה בדיוק למצבה ההורמונלי, תווך התחשבות בנוחיות המטופלת, ורצון לגבש תוכנית טיפולית פשוטה ונוחה ככל האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)