האם להתחיל עם דקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם להתחיל עם דקפפטיל
    מאיה
    15/04/2011

בתאריך 2.2.11 לקחתי זריקת דקפפטיל ארוך, לאחר מכן גונל אף, שאיבה והחזרה. הטיפול הסתיים ללא הצלחה.
    הרופא שלי אמר שמכיוון שהדקפפטיל הארוך משפיע ל-60 יום אפשר מיד להתחיל שוב עם גונל אף. לקחתי גונל במשך 10 ימים בערך במינון של 225 אבל לא היתה תגובה ולכן הטיפול הופסק.
    אני אמורה להתחיל טיפול נוסף עם דקפפטיל יומי מיד עם קבלת המחזור. התחיל לי דימום קל אבל הרופא אמר לי לקחת את הזריקה הראשונה רק כשיש דימום חזק ואדום כמו במחזור.
    הדימום התחיל שלשום בלילה והתגבר ממש מעט אבל זה עדיין לא כמו במחזור רגיל. אני לא יודעת אם להתחיל את הזריקות כי אולי זה לא מחזור "אמיתי", מצד שני אם אני אמשיך לחכות יכול להיות שהדימום יפסיק לגמרי ולאו דווקא יתחזק ואז לא אוכל להתחיל את הטיפול ואאלץ לחכות למחזור שיגיע.
    מה לעשות? האם להתחיל עם הדקפפטיל או לחכות ולדבר עם הרופא ביום ראשון? אז אצטרך לקחת את הסיכון של המתנה למחזור הבא.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להתחיל עם דקפפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להתחיל עם דקפפטיל - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    15/04/2011

למאיה שלומות,

זריקת דקפפטיל ארוך יכולה בצורה מהותית לשנות את אופי ונוסחת המחזור הוסתי. בגלל כל השיבושים שחווית ועקב חוסר תגובה בנסיון הקודם אני ממליץ בחום להמתין חודש נוסף כדי להתנקות לגמרי מהשפעת הדקפפטיל הארוך ועם הוסת הבא להתחיל בטיפול בפרוטוקול שניתן לך.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מאיה
    15/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו