מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור ללא החזרהמאיה17/04/2011
שלום לכם
אני בת 27, הייתי בהריון ספונטני לפני שנה שהסתיים בהפלה טבעית.עברתי החודש IVF שני שבראשון שאבו 5 זקיקים ולא היו ביציות(נחשב לנדיר בעיני הרופא המטפל). מחזור זה הזרקתי מונופור 6 אמפולות למשך 3 ימים ואח"כ 8 במקביל לצטרוטייד וקלקסן(הומוזיגוטית לפקטור 2).
התפתחות זקיקים והורמונים הייתה בסדר גמור: יום לפני אוביטריל 2400 -E2 וזקיקים 21,19,17,16 רירית 9.
שאבו ביום חמישי 4 ביציות, ביום שישי הופרתה אחת והתחלקה ל2 תאים, ושתי ביציות מלכתחילה לא היו באיכות טובה וביצית התפתח עובר לא תקין.
היום הייתה אמורה להיות החזרה אך לצערי הודיעו שלא הייתה עוד התחלקות לכן לא מחזירים.
למה זה קרה?האם זה יחזור על עצמו או שכבר משנים משהו בפרוטוקל שיהיו ביציות באיכות יותר טובה?
אני די דואגת ממצב זה.האם זה מעיד על בעיה כלשהו אצלי?איך אפשר לטפל במצב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ללא החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011אם היו 5 זקיקים וההורמונים היו ברמה תקינה ולא נשאבו ביציות אז הייתה בעיה במתן או זמני האוביטרל.
תלוי מה הפרופיל ההורמונלי שלך לפני מתן תשובה.
הזרקת 6 אמפולות זה מינון גבוה ומראה בכל זאת על בעיה שחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על שאלתי פרופ'
מאיה17/04/2011שלום פרופ'
לא ענית על שאלתי. אני לא שאלתי בקשר לטיפול הקודם בו לא מצאו ביציות. השאלה שלי היא על טיפול זה בו שאבו 4 ביציות ולמחרת הופרו 2 ביציות שאחת מהן לא היה עובר תקין ובשניה היתה הפריה והתחלקות לשני תאים.
היום אמרו לי שלא יוכלו להחזיר כי לא המשיך העובר להתפתח.
שאלתי היא שזה מעיד על איכות לא טובה של ביציות ושגם בשאר הטיפולים יהיה אותו מצב?
האם אפשר בטיפול הבא לשנות משהו בפרוטוקול כדי שיהיו ביציות באיכות יותר טובה ומבספר גדול יותר?
אני בד"כ הייתי עם מחזור סדיר עם עבר של הריון ספונטני שהסתיים בהפלה וכל הבדיקות שלי תקינות כולל צילום רחם ופרופיל הורמונלי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור ללא החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011לא הבנתי את עניין הנדירות של חוסר ביציותבעיני הרופא שלך.. היתה טעות באוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על שאלתי
מאיה17/04/2011שלום פרופ'
לא ענית על שאלתי. אני לא שאלתי בקשר לטיפול הקודם בו לא מצאו ביציות. השאלה שלי היא על טיפול זה בו שאבו 4 ביציות ולמחרת הופרו 2 ביציות שאחת מהן לא היה עובר תקין ובשניה היתה הפריה והתחלקות לשני תאים.
היום אמרו לי שלא יוכלו להחזיר כי לא המשיך העובר להתפתח.
שאלתי היא שזה מעיד על איכות לא טובה של ביציות ושגם בשאר הטיפולים יהיה אותו מצב?
האם אפשר בטיפול הבא לשנות משהו בפרוטוקול כדי שיהיו ביציות באיכות יותר טובה ומבספר גדול יותר?
אני בד"כ הייתי עם מחזור סדיר עם עבר של הריון ספונטני שהסתיים בהפלה וכל הבדיקות שלי תקינות כולל צילום רחם ופרופיל הורמונלי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על שאלתי
מאיה17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על שאלתי - תגובה
פרופ` דוד בידר18/04/2011אם הבדיקות של ההורמונים תקינים אזי יש לנסות פרוטוקולים אחרים ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)