מה הסיכוי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי
    חסוי
    17/04/2011

שלום רב ,
    בת 30 ההסטוריה שלי היא מאוד ארוכה אז אני יכתוב אותה כמה שיותר קצר , אחרי 10 הפריות בעית זרע קלה לדברי הרופא לא קריטי אצלי הכל בסדר עברתי 2 בדיקת רחם שיצא תקינה לחלוטין,3 פעמים פלפל כל ההחזרות הוחזרו עוברים יפים ואפילו יפים מאוד 8 תאים פעם אחת החזרה כפולה של עובר בעל 100 תאים נעשו החזרות עם חתך של העוברים יש לציין שכל ההחזרות הוחזרו 2 עוברים ומעלה .
    השאלה שלי היא :
    יום שיש ה - 15.4 הוחזר עובר 1 בעל 7 תאים עם שברים (12.4) ע"פ דברי הרופא העובר בסדר .
    השאלה שלי היא מה הסיכוים שלי מול כל ההפריות היפות שהיו לי ולא קיבלתי שום תוצאה חיובית ?
    האם יש סיכוי ?
    בדרך כלל אני לא בלחץ כי אני כבר מתקוננת לתשובה שלילית הפעם הבטן בוערת לי כמו פרפרים כאלו וזחלים שזוחלים לי בבטן מהיום ה6 לשאיבה , זה אמור להפריע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תשובה תודה וחג שמח

חסוי
    17/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכוי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/04/2011

הפרפרים לא יפריעו.
    מה שמפריע לי זה שהחזרת רק עובר אחד אחרי כל כך הרבה הפריות והסיכויים כמובן פחותים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו