אשמח מאוד לתשובתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשמח מאוד לתשובתכם
    ישראלית
    30/04/2007

האם יש קשר בין נטילת גונל מינון 75 מזה שמונה ימים(פעם ראשונה) להרגשת חולשה רבה, כאבי מפרקים, סחרחורות מידי פעם? האם אלה תופעות של ביוץ יתר או סוג אלגרגיה לחומר? או שסתם תקף אותי וירוס שלא עוזב אותי כבר 5 ימים? מאוד אשמח לתשובתכם כי הרופא שלי יהיה זמין רק בעוד שבוע ואני לא יודעת האם אני מזניחה משהו חשוב או יכולה להמשיך ולהיות רגועה?
    תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח מאוד לתשובתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לישראלית בוקר טוב

פרופ' שחר קול
    01/05/2007

גונל מכיל FSH הפועל ברמת השחלה בלבד. סביר כי תלונותיך נובעות ממקור אחר, למשל וירוס. לרוב קובעים ביקורת רפואית לאחר כ-5 ימי זריקות. ממכתבך לא ברור האם הביקורת בוצעה. מעבר לזה, לא סביר שהרופא המטפל בך לא יראה אותך במשך זמן כה רב (8 ימים עד כה, ועוד שבוע)??
    מכיוןן שאת נוטלת גונל במינון נמוך יחסית את יכולה להיות רגועה, אם כי רצוי להזכיר כי טיפול פיריון מחייב מעקב צמוד.
    גירוי יתר של השחלות מופיע רק לאחר הביוץ. סביר שאת לפני הביוץ.
    בהצלחה בטיפול!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צדקת ד"ר קול תודה רבה

תל אביבית
    01/05/2007

הייתי היום אצל הרופא, אכן אין קשר לגונל וזה וירוס, שוב תודה על תשובתך, יום נעים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו