שאלות לקראת הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לקראת הזרעה
    לאור דואט
    23/04/2011

עברנו מספר טיפולי IVF כושלים, אחרי התייעצות עם בי"ח החלטנו לנסות הזרעה מתורם.

ממעקב זקיקים שעה הבוקר הרופא בקופ"ח, נצפו: רירית בעובי 6.2 ממ', בשחלה ימינית זקיק מוביל בקוטר 20.1 ממ'.(שחלה שמאל ברובה אינה קיימת ולא נצפו בה זקיקים). ולפי הרופא בקופ"ח ההזרעה צריכה להתבצע עוד יומיים (האשה לא לקחה הורמונים להזרעה המיועדת) :

1. האם אכן כך? אני שואל, כי מחר שבת ולא ברור לי האם הביוץ צריך להיות מחר או מחרותיים?

2. ההזרעה הצפוייה הינה מתורם זרע, בשל איכות הזרע שלי (מורפולגיה , איכות וכמות נמוכים), האם אפשר והאם כדאי לערבב גם את הזרע שלי ביחד עם הזרע של התורם בהזרעה?

3. האם רצוי לקיים יחסים לפני ואחרי ההזרעה בכדי להעלות את הסיכויים להריון , ובאילו מרווחי זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לקראת הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לקראת הזרעה - תגובה

פרופ' שחר קול
    23/04/2011

1. ההזרעה ביום ראשון: נראה סביר, אם כי היה עדיף לקבל נתוני בדיקת דם להורמונים כדי לדייק עוד יותר.
    2. אפשר, אך לא ברור בשביל מה: אם רוצים הריון מהזרע שלך יש להמשיך ב - IVF + ICSI.
    3. חסר משמעות מבחינת הסיכויים: אם ניסיונות IVF עם זרעך כשלו, הסיכוי להריון מיחסים רגילים הוא אפסי. אם כי אין שום נזק מקיום יחסים לפני או אחרי ההזרעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו