הפרשה חומה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשה חומה
    לילי
    23/04/2011

שלום.
    אני לקחתי עד היום בהמלצת הרופאת נשים לפני טיפול הפריה דידרוגסטרון על מנת לדעת מתי בוודאות תגיע הוסת,מהבוקר יש לי הפרשה חומה,האם יתכן שאני קיבלתי וסת בזמן לקיחת התרופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה חומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה חומה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/04/2011

הפרשה חומה יכולה להיות ממספר סיבות והיות ואין נתונים מדוע נתן התרופה ולמשך כמה ימים ומה מצב הביוצי אצלך קשה לענות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה חומה

לילי
    24/04/2011

פר' בידר תודה רבה על תשובתך המהירה

אנסה לפרט בנוגע לפרטים חסרים
    הרופאה נתנה לי את הדדרוגסטרון למשך 10 ימים וזאת על מנת לתזמן את קבלת הווסת לתאריך מסויים ולטובת השרשה טובה יותר בעתיד לאחר החזרת עוברים
    אתמול זה היה היום האחרון של לקיחת התרופה ולפי התכנון הווסת אמורה להופיע בין 3 ל5 ימים מתום נטילת התרופה אך אתמול הופיעו אצלי הפרשות חומות, כיצד יש להתייחס לזאת
    האם הפרשה זו היא חמעשה הווסת ?
    האם יתכן מצב כזה ואם כן האם להמשיך את הטיפול המתוכנן בהנחה שהווסת הופיע בין 3 ל 5 ימים מתום נטילת התרופה.

תודה מראש על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה חומה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/04/2011

יש להמשיך לפי התוכנית של הרופא המטפל ההפרשות הן תוצאה של הכדורים וארין לזה שום משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו