שאלה דחופה .............

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה .............
    שירן
    23/04/2011

שלום רב , אני לאחר מחזור IVF ראשון , לפני כשבועיים היה לי דימום לכמה שעות !!!!! ומאז הבטא ירדה מ 980 ל-464 וכן הלאה תמיד הייתה ירידה , כבר שבוע שלם מאז הפסקתי לקחת את התמיכה הכללה, אסטרופ פעמיים ביום , ו-2 נרות אנדומטרין שאלתי היא מתי אני אמורה לקבל מחזור??? לא היו סימנים כלל של דימום חוץ מהפרשות חומות שהיו יום אחד בלבד ונעלמו ,אין לי כאבי מחזור או משהו שמראה על מחזור מתקרב ??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה .............

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ............. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/04/2011

רק שהבטא תהיה שלילית יהיה הוסת ויתחיל המחזור החודשי.
    יש לדאוג שהבטא תהיה שלילית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ....

שירן
    24/04/2011

בהמשך לשאלתי הקודמת , תוצאות בדיקות הבטא האחרונה שביצעתי בדיוק לפני שבוע הייתה 45 , ואני מניחה שכבר זה ירד ???? אנא תשובתך ??? מה עלי לעשות ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת .... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/04/2011

לחזור על הבטא עד שתהיה שלילית ואז הכל יסתדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו