ממש לא מבינה בזה, אולי תוכלו לעזור?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ממש לא מבינה בזה, אולי תוכלו לעזור?
    מירי
    24/04/2011

שלום לכם,
    אני קוראת את ההודעות פה ולא מבינה את כל המושגים, אולי בגלל שאנחנו בתחילת הדרך.
    בעלי ואני הופננו להפריה חוץ גופית אך לפני שנתחיל את התהליך ביקשו שאקח כדור לקבלת את המחזור (דופסטון) ובמהלך המחזור להיות איתם בקשר כדי שיביאו לי כדור אחר (לא זוכרת איזה כדור מדובר, כנראה מהלחץ באותו הרגע).
    את הכדורים לא לקחתי אך קיבלתי מחזור אתמול 23/4/11. המחזור שלי לא כ"כ סדיר, האחרון היה ב27/2/11 ולפניו ב31/1/11 (הם הגיעו בעקבות דופסטון שקיבלתי מרופא הנשים). מחזור לפני היה ב11/11/10.
    עפ" רופא הנשים ובבדיקות שעשיתי הכל נראה תקין ובבדיקות שבעלי עשה נכתב שריכוזי וחיוניות תאי זרע תקינים אך תנועה והמורפולוגיה מעט נמוכים ובעקבות כך המליצו על "השבחה של תאי זרע על מפלי צפיפות לקראת הזרעה תוך רחמית".
    אציין שאני שומרת נידה ועשיתי בדיקות לדעת זמן ביוץ לאחר המקווה אך לא נראה שאני מבייצת.
    האם יתכן והביוץ נופל בזמן הנידה בגלל שהמחזור שלי לא סדיר? איך אוכל לדעת בדיוק את הביוץ שלי? אני רוצה לנסות עוד פעם אחת לפני שנכנס לתהליך הארוף והמייגע הזה.
    מבקשת את תשובתכם בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש לא מבינה בזה, אולי תוכלו לעזור? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/04/2011

האם לא קיבלת עד כה שום טיפולים.?
    קודם להפריה יש טיפולים אחרים לא פחות טובים כך שלא ברור לי למה הפריה.
    את הביוץ אפשר לדעת נקל על ידי מעקבי אולטרה-סאונד ובדיקות דם ולהגיד בדיוק מתי בייצת.
    לא נראה לי שאת מבייצת לפני המקווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פרופסור בידר

מירי
    26/04/2011

תודה על התגובה.
    לא עשיתי עדיין כלום. כולי תקווה שלא אצטרך לעשות, אני רק נכנסת למחלקה ואני בוכה.
    אני לא יודעת למה הפריה, גם רופא הנשים וגם הרופאה במחלקה אמרו שבדיק הזרע תקינה אך בכל זאת הרופא רשם שיש צורך בהפרייה והזרעה.
    אני כל כך לחוצה מזה ואני בד"כ בן אדם רגוע ואדיש ופה מהרגע הראשון שאמרו לי את המילה הזו אני לא מפסיקה לחשוב על זה.
    אבקש מהרופא בדיקת אולטרסאונד לבדוק ביוץ כי המחזור לא סדיר, אך השאלה האם זו בדיקה שאצטרך לחזור עליה או שלפי בדיקה אחת אפשר לדעת מתי יהיה / היה ביוץ? בתקווה שזה לא יפול לי בשבעה נקיים, או שמא ניתן לבדוק זא עפ"י בדיקת דם? בכל הפעמים שבדקתי ובדקתי המון בערכה הביתית התשובה שלילית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פרופסור בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/04/2011

בדיקת ביוץ נעשית על ידי אולטרסאונד ובדיקות דם ואז אפשר לדעת מה קורה ואם אין ביוץ אפשר לטפל על ידי כדורים בהתחלה ואפשר עם או בלי הזרעות אם הזרע תקין.
    כבר כתבתי שמעקב הביות נקרא ברור המחזור החודשי ולפיו אפשר לדעת מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו