דימום והתעלפות אחרי הריון כימי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום והתעלפות אחרי הריון כימי
    אורה
    27/12/2007

לרופאים שלום,
    בת 31 אחרי IVF בגלל בעית חצוצרות.
    14 יום אחרי החזרה בטא היתה 120. 16 אחרי החזרה 410.
    ארבעה שבועות אחרי החזרה לא נצפה שק הריון והרופא אמר לי שזה הריון כימי ושאחכה למחזור באופן טבעי (שלא הגיע).
    אתמול, שבעה שבועות אחרי ההחזרה התעלפתי בעבודה וא"כ התחיל דימום חזק מאד עם כאבים בלתי נסבלים בבטן קצת בצד. הרופא שלי בחו"ל. האם זו הפלה? מחזור? האם יש משהו לעשות כנגד הכאבים הבלתי נסבלים (משככי כאבים לא עוזרים)? ההרגשה הכללית מאד לא טובה, האם ככה זה צריך להיות? גם כמויות הדם נראות לי מאד מאד גדולות.
    אודה מאד לכם על תשובתכם מהר. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכי למיון, יתכן וזה כימי, אך יתכן ו

לילוש
    27/12/2007

לכי למיון, יתכן וזה כימי, אך יתכן והשק הריון מחוץ לרחם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת למה לא עונים לך אבל גם לי

טלי
    29/12/2007

נראה כמו לילוש שכדאי שתבדקי מהר. מקווה שכבר עשית את זה. מאחלת לך בהצלחה בפעם הבאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לילוש ואדוה! כבר אין צורך

אורה
    29/12/2007

תודה רבה לכן לילוש ואדוה. אחרי שחיכיתי לתשובה מרופאי הפורום ולא קיבלתי החלטתי לפנות לרופא אחר באופן פרטי. תודה רבה לכן. כבר אין לי צורך בתשובת הרופאים פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדוה, שלחתי לך עוד מסר אישי

אורה
    29/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אדוה

ד''ר דוד ישי
    29/12/2007

את חייבת לגשת עוד היום למיון נשים. לאור מה שסיפרת, חייבים לשלול הריון מחוץ לרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו