מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כניסה להריוןלילי25/04/2011
שלום. אני בת 31 וחצי. בגיל 28 ילדתי את בני הראשון. ההריון היה מעולה וכך גם הלידה. אנחנו מנסים זה החודש הראשון להיכנס להריון שני. עליי לציין שבהריון ראשון נכנסתי להריון ממש בספונטניות, לא בדקתי ביוץ ולא כלום... ועכשיו כשאני מודעת לכל הדברים הללו ואני כבר ממש רוצה להיכנס להריון רציתי לדעת מהי הדרך הטובה וה'מהירה' ביותר להיכנס? רופאת הנשים שלי אמרה לי שמסיום המחזור לעשות יום כן ויום לא סקס. עשינו זאת החודש ובדקתי עם ערכות ביוץ. יום אחד הראה פס בדיקה כמעט זהה לביקורת ובאותו היום לא שכבנו, למחרת פס הבדיקה היה חזק יותר מפס הביקורת ושכבנו בצהריים ולמחרת פס הבדיקה שוה היה טיפה חלש יותר מהביקורת ונראה לי שבאותו היום בייצתי, לפי ההפרשה שהייתה לי באותו היום ודווקא באותו היום לא שכבנו אלא ביום שלמחרת מאוד מאוחר בלילה. שאלתי, האם ניתן להיקלט גם אם יום או יומיים לפני שוכבים או שביום הביוץ הסיכויים עולים?
תודה מראש לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר26/04/2011קודם כל לא צריך להיכנס לשום מקום.
הביוץ במחזורים סדירים הוא סביב יום 14.
להתחיל יחסים מיד אחרי המחזור זה טוב בשביל הכיף אך בזמנים אלה אין ביוץ כך שלא תהרי ואני לא יודע אם לבעלך יהיה כח להגיע ליום הביוץ המיוחל.
המלצת הרופאה מראה שאולי היא לא יודעת מה קורה או שכך באמת מישהוא התלוצץ ואמר לה שכך הכי טוב ואני מרחם על בעלה.
מספיק סביב הביוץ לקיים יחסים פעמיים נגיד יום 13 ו15 וזה צריך לתפוס.
גם קיום יחסים בודד ביום 14 צריך להספיק היות והביצית מחכה יממה בחצוצרה והזרע נמצא במערכת הנקיבית בין 48 ל 70 שעות ויש חפיפה גדולה.
תמסרי ד"ש לבעלך ותגידי לו שהצלתי אותו מסיוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא המצחיק פרופסור בידר
רונית26/04/2011תענוג לקרוא ולצחוק כשקוראים את התשובות שלך לבנות , זה מאוד משחרר ומראה שאתה לא רק רופא אלא גם דואג להצחיק המשך כך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך בהחלט...בעלי ואני
מירי26/04/2011בעלי ואני צוחקים פה מהתגובה הזו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)