שאלות לפני IVF שני

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לפני IVF שני
    רינת
    26/04/2011

שלום ,
    שמי רינת בת 33.5 , לאחר כשלון של IVF ראשון.במשך הטיפול הזרקתי חצי דקא ,1 מונגון
    ו - 150 גונאל F .
    בטיפול זה נשאבו 4 ביצות הופרו 2 אבל לא נקלטו למרות שלדברי הרופא היו יפים ועם פוטנציאל.
    כעת אני ממש לפני תחילתו של טיפול שני ב- 29.4.11 אני אומורה להזריק דקא 3.75
    הרופא ציין כי זה ע"מ להרגיע במעט את האנדומטריוזיס שממנו אני סובלת.
    לאחר שבועיים להתחיל שוב עם מונגון 1 וגונאל F - במינון של 150 שירד לאחר 3 ימים למינון של 75.
    מה ההבדל בהשפעת הדקא שאזריק כעת לעומת טיפול קודם. והאם אני עדיין אמורה לקבל וסת?
    שנית אני חוששת שעדיין לא יהיו לי מספיק ביציות האם כמות ההורמונים מספיקה?

עליי לציין כי הרופא שלי אופטימי ומעודד אותי שאצליח להרות ומאד בטוח בעצמו.
    אני אמנם לא רופאה ולא מתייימרת להיות אך אני הרבה פחות אופטימית ולא ממש מאמינה בסיכויי ההריון גם בשל האנדו וגם בשל גילי.

אודה להתייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לפני IVF שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לפני IVF שני - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/04/2011

קודם כל את צעירה.
    הדקהפפטיל הוא מדכא למשך תקופה ארוכה את ההורמונים שלך ולכן יש צורך ביותר ימים וכמות יותר גדולה של זריקות ועניין הרגעת האנדומטריוזיס זה שטויות ומה שירגיע זה ההריון.
    באנדומטריוזיס בגלל הפגיעה השחלתית יש פחות ביציות ומה שחשוב שיהיו עוברים ולפחות שניים שלושה סבירים או טובים להחזרה.
    הסיכויים לדעתי בסדר אך את צודקת שבתגובה עד עכשיו שלך אי אפשר לדעת אך זה הטיפול הנכון ובעבר בכלל לא היו טיפולים ונשים לא הרו כך שאין לך ברירה וצריכים להיות אופטימיים שזה ילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך פרופ' בידר

רינת
    26/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בנושא אנדו ו-IVF

רינת
    26/04/2011

שאלה נוספת ,
    האם ידוע על מקרים בהן נשים עם אנדו' ובטיפולי פוריות נכנסו להריון וילדו לאחר הריון תקין? והאם הריון אנדו' הוא הריון בסיכון גבוה?

תודה על ההתייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בנושא אנדו ו-IVF - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/04/2011

ברור שילדו בשביל זה עושים הפריה.
    ההריון לא בר סיכון גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו