מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות לפני IVF שנירינת26/04/2011
שלום ,
שמי רינת בת 33.5 , לאחר כשלון של IVF ראשון.במשך הטיפול הזרקתי חצי דקא ,1 מונגון
ו - 150 גונאל F .
בטיפול זה נשאבו 4 ביצות הופרו 2 אבל לא נקלטו למרות שלדברי הרופא היו יפים ועם פוטנציאל.
כעת אני ממש לפני תחילתו של טיפול שני ב- 29.4.11 אני אומורה להזריק דקא 3.75
הרופא ציין כי זה ע"מ להרגיע במעט את האנדומטריוזיס שממנו אני סובלת.
לאחר שבועיים להתחיל שוב עם מונגון 1 וגונאל F - במינון של 150 שירד לאחר 3 ימים למינון של 75.
מה ההבדל בהשפעת הדקא שאזריק כעת לעומת טיפול קודם. והאם אני עדיין אמורה לקבל וסת?
שנית אני חוששת שעדיין לא יהיו לי מספיק ביציות האם כמות ההורמונים מספיקה?
עליי לציין כי הרופא שלי אופטימי ומעודד אותי שאצליח להרות ומאד בטוח בעצמו.
אני אמנם לא רופאה ולא מתייימרת להיות אך אני הרבה פחות אופטימית ולא ממש מאמינה בסיכויי ההריון גם בשל האנדו וגם בשל גילי.
אודה להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לפני IVF שני - תגובה
פרופ` דוד בידר26/04/2011קודם כל את צעירה.
הדקהפפטיל הוא מדכא למשך תקופה ארוכה את ההורמונים שלך ולכן יש צורך ביותר ימים וכמות יותר גדולה של זריקות ועניין הרגעת האנדומטריוזיס זה שטויות ומה שירגיע זה ההריון.
באנדומטריוזיס בגלל הפגיעה השחלתית יש פחות ביציות ומה שחשוב שיהיו עוברים ולפחות שניים שלושה סבירים או טובים להחזרה.
הסיכויים לדעתי בסדר אך את צודקת שבתגובה עד עכשיו שלך אי אפשר לדעת אך זה הטיפול הנכון ובעבר בכלל לא היו טיפולים ונשים לא הרו כך שאין לך ברירה וצריכים להיות אופטימיים שזה ילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך פרופ' בידר
רינת26/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא אנדו ו-IVF
רינת26/04/2011שאלה נוספת ,
האם ידוע על מקרים בהן נשים עם אנדו' ובטיפולי פוריות נכנסו להריון וילדו לאחר הריון תקין? והאם הריון אנדו' הוא הריון בסיכון גבוה?
תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא אנדו ו-IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר27/04/2011ברור שילדו בשביל זה עושים הפריה.
ההריון לא בר סיכון גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)