לאחר הזרעה ראשונה- אשמח לפיענוח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר הזרעה ראשונה- אשמח לפיענוח
    יעל
    26/04/2011

שלום,

לפני השבחת זרע: נפח 5 צמיגות 1 ריכוז 10 (כפול 10 בחזקת 6), תנועתיות 32% טובה, תנועה פרוגרסיבית טובה 26%.

לאחר ביצוע Gradient:

ריכוז 12 (כפול 10 בחזקת 6)

תנועה 92%

סה"כ תאי זרע בתנועה 5.5 (כפול 10 בחזקת 6)

נשמח לשמוע סיכויי הצלחה- ההזרעה בוצעה לאחר שהזקיק הגיע ל-21 מ"מ, אחרי אקקלומין בלבד. ההזרעה ראשונה, ונקוה גם אחרונה.

תודה רבה על הקדשת הזמן ואם אתה עונה בהומור - תוסיף סמיילי, שלא ניכנס לסרטים על סלק אום, רירית מפוחדת ושאר מיני ירקות.

תודה! :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה למענה

יעל
    27/04/2011

שלום, אשמח למענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון חשוב

יעל
    27/04/2011

ריכוז לפני השבחה 19 ולא 10

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר הזרעה ראשונה- אשמח לפיענוח - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

הזרע סך הכל סביר אך לא ברור לי למה את לוקחת איקכלומין ולמה גדל זקיק אחד ומה גודל הרירית.
    כמו כן גילך גם משחק תפקיד.
    ומהי הסיבה שאת לא מצליחה להרות.
    כך שלא אוכל להגיד מה הסיכויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

יעל
    28/04/2011

מתנצלת שלא רשמתי- אני בת 27, הוא בן 30.

למה אקקלמין? הרופאה אמרה שזה יבטיח ביוץ- יש לי ביוץ סדיר, עשיתי מעקב לפני והכל תקין בבחינת ביוץ- בזמן וכמו שצריך.מעברלכך ביצעתי בדיקות דם לפוריות וגם הן יצאו תקינות.

בכל זאת היא נתנה לי איקקלומין, בלי זריקות וכל השאר. עשיתי מעקב אולטרה-סאונד 5 ימים ו- 3 ימים לפני ההזרעה, וביום ראשון האחרון ביצענו את ההזרעה לאחר זקיק אחד של 21 מ"מ.

עובי הרירית- היא לא אמרה לי, גם לא קיבלתי מסמך, אם היא ביצעה הזרעה אני מניחה שהרירית בסדר?...

פרימולוט או משהו כזה היא רצתה לתת לי אבל עקב קרישיות יתר היא אמרה שלא כדאי.

עם הפרטים שנתתי- ועם התוצאות של ההשבחה0 מה לדעתך הסיכויים? אנחנו מנסים טבעי כ-3 שנים ללא הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

הטיםול באיקכלומין ציותר.
    הרירית יכולה להיפגע בטיפולי האיקכלומין וחייבים לציין את גודלה.
    את צריכה לעבור לזריקות הורמונליות ל 3 טיפולים כולל הזרעה ואם לא הולך צריך לראות מה קורה בהפריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    29/04/2011

שלום שוב פרופ' ותודה רבה על המענה,

מדוע לדעתך הרופאה בכל זאת החליטה לטפל בנו כך? האם עליי "להגיד לה מה לעשות" ולבקש הזרקות כפי שייעצת? האם לעבור למישהו אחר? אני מתלבטת... לא רוצה לבזבז את הזמן על טיפולים מיותרים. גם אני לא הבנתי למה לתת אקקלומין אם אני מבייצת תקין וטוב כל חודש וזה הוכח באולטרהסאונד מספר חודשים..

אשמח ליעוץ נוסף. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/04/2011

הרופאה שלך כנראה אין לה אישור לטפל בזריקות .
    אם כן יש לה אז אני לא בדיעה שלתת איכלומין זה נכון במצבך.
    לפי התוצאות שלך הרי היה רק זקיק אחד שזה מה שקורה במחזור ללא טיפול אז במה זה הועיל?
    לכדורים גם תופעות לואי והעיקרית זה פגיעה ברירית ואם לא בדקו אז זה לא נכון.
    תסיקי מסקנות לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על חוות דעתך

יעל
    30/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו