די אני כבר לא יכולה יותר!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תגובה

שלי
    01/05/2011

הכי חשוב שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• די אני כבר לא יכולה יותר!
    רונית
    27/04/2011

למה אני לא נכנסת להריון??!!
    עשו כל בדיקה אפשרית! אין כלום! לא קרישיות לא כלום חוץ ממחיצה קטנה שאמרו שהיא בכלל לא משמעותית ברחם של 20 אחוז.
    עשינו כבר 7 IVF פעמיים נקלטתי ושניהם הסתיימו בהפלה עכשיו אני כבר לא יודעת אם להמשיך לניסיון השמיני או לוותר לק@#$%!
    אני ממש מתנצלת שאני מדברת ככה אני כל כך כועסת כבר אין לי דמעות בעיניים הכל הפך לכעס היום קיבלתי את התוצאה השלילית שוב....
    מה לעשות?
    הפרוטוקול שלי הוא אסטרופם 3 פעמים ביום ו 900 מ"ג ליום של אוטרוגסטן אני מאוד סומכת על הרופא שאני נמצאת איתו למרות שהוא קצת מקובע אבל אני לא רוצה לעבור לרופא אחר.
    מה אתם ממליצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    די אני כבר לא יכולה יותר!

הוספת תגובה

• מנסה לעזור

קרינה
    27/04/2011

אני מציעה לך מאוד...להירגע!! שהייתי בלחץ/ עצב/ אכזבה, כמוך, כלום לא הלך. אין לך כלום הפסיכולוגי גובר על הפיזיולוגי, נ-ק-ו-ד-ה!!! תפסיקי לחשוב על זה, תעשי הפסקה מכל הטיפולים, וככה ד"א חברתי נכנסה להריון אחרי שיש לה שני ילדים מטיפולי הפריה והקטן שלה בן שמונה. היום אחרי שהרופאים לא נתנו שום סיכוי להריון טבעי (זרע חלש מאוד) היא בחודש חמישי! מה את אומרת על זה? נגד כל הסיכויים, לא? אני אחרי שנה של ג'ננה,בעלי אמר לי שהוא שהוא במחשבה שנייה לא רוצה, יש לנו שלושה ילדים שיהיו בריאים, השלמתי עם זה שהוא לא רוצה (כאילו לא רוצה הוא עשה לי תרגיל) והבנתי גם את השיקולים, סיכמנו שנעשה עוד אחד עוד שנה, שנתיים, ואז ירדו לי כל המחשבות והלחץ, ותנחשי מה קרה? גילית? באותו חודש לא קיבלתי. וכל כך צחקתי, כי כל 12 החודשים הייתי עם בדיקות ביוץ, מעקב זקיקים, בלאגנים, וכלום לא עזר. שעזבתי את הכל, חוץ מאת אלוהים כמובן חחחחח הכל בא על מקומו בשלום. אל תתיאשי, את תרי שבסוף תיקלטי, בלי לחץ אחותי, יהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לעזור - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

אין דבר כזה שרופא אומר שאין כלל סיכויים כי האישה יכולה תמיד להרות מהשכן ואז הבעל יחשוד איך זה קרה ויהיה באלאגן.
    לנוח תמיד זה טוב רק שאישה שמנסה להרות בפעם הרביעית לא חייבת לעבור גננה כי אם היא תחכה בסבלנות היא יכולה להרות גם אחרי מספר חודשים היות והסיכויים יורדים עם הזמן ולא צריך לבדוק ביוץ ולא כלום.
    כאשר לאישה ,למשל, אין חצוצרות היא יכולה לנוח כל הזמן ולא יהיה כלום.
    בעבר באמת רק נחו ורוב הנחות לא היו בהריון.
    הבנתי את כל מה שכתבת רק לא הבנתי למה אחרי שאת כותבת שעזבת הכל חוץ מאלוהים את מוסיפה חחחחחה?
    דרך אגב חברתך סיפרה לך איך היא הרתה ואיך קרה הנס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די אני כבר לא יכולה יותר! - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

האם אני מבין ,לפי הפרוטוקול שאת מחזירה עוברים?
    האם זה מתרומת ביציות או עוברים מוקפאים?
    לא ציינת את גילך אך אם גילך צעיר יחסית והרית כבר פעמיים יש בהריון הבא לתת קלקסן וזה יכול לעזור.

האם ,לפי מה שהבנתי , את מחזירה עובריט?
    לפי הפרוטוקול שאת לוקחת זה קפואים או מתרומת ביציות?
    אם גילך צעיר יחסית והרית פימיים יש לקחת קלקסן בהריון הבא וזה יכול להצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

רונית
    28/04/2011

אני בת 27 וכן זה קפואים שחכתי לציין שאני לוקחת גם אספירין למרות שהבנתי שזה סתם שטויות... אני אדבר עם הרופא שלי לגבי קלקסן תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

אם את צעירה אז הסיכויים טובים.
    אספירין מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך יאנה

שלי
    28/04/2011

שלום לך

אני לא יודעת אצל איזה רופא את מטופלת אני לא יודעת עם שמעת על פרופסור דוד לב רן כל מי שאני מכירה נקלטו אצלו הוא מדהים מבחינת בינאדם מאוד אנוטשי ולבבי וזה מאוד חשוב בטיפולי הפריה וגם מקצועי ברמות שאי אפשר לתאר . אני מכירה בחורות באופן אישי שלא הצליחו בהפריות כמה שנים ונקלטו בפעם ראשונה אצלו.
    וגם מישהי שמאוד קרובה אליי רק הוא לאחר שהחליפה מס' רופאים עקב טיפולי הפריה לא מוצלחים פנתה אליו והיום אמא לתאומים מדהימים. נקלטה במחזור הראשון אצלו.

בקיצור תקשיבי לי כנסי לאינטרנט ותקראי על פרופסור דוד לב רן מאוד ממליצה עליו אין סיכוי בעולם שלא תצליחי להרות אצלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך יאנה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

את עובדת ביחצנות אצל לברן?
    זה לא המקום לפרסומות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך יאנה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

לא הבנתי מה זה נקלטו אצלו.
    מה שחשוב בטיפולי הפריה זה המעבדה שעושה את רוב העבודה החשובה ולכן זה לא במדוייק אצלו.
    בלי עבודת צוות טובה זה לא יעזור אם תהיה אצלו.
    אם את עובדת בשבילו יש אתרים באינטרנט לעשות לו פירסומת.
    אני אישית מכיר מספר רופאים לא פחות טובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלחי לי אבל זה שטויות במיץ

רונית
    28/04/2011

א. אני מטופלת באחד מבתי החולים הכי טובים בארץ אצל פרופסור מדהים שיש לו שם עולמי אני לא נוהגת לציין פה שמות. ומתוקה שלי ברור שאחרי 3 פעמים שנכשלים אם עוברים לרופא אחר ועודים אצלו עוד כמה טיפולים בסוף יקלטו איפשהו ואז הרופא שנקלטת אצלו יהיה אלוהים בשבילך. אני בעד להתמיד ולהמשיך אצל אותו הרופא שעושה פשוט הכל כדי שנצליח להרות. הצוות במעדה מעולה הרופא מדהים והפרוטוקל מתאים לי ובסוף נצליח. את לא יכולה להגיד שטות כמו תלכי לרופא כזה וכזה ובטוח תיקלטי על הפעם הראשונה!!! את לא אלוהים. לפעמים קורים דברים מסיבות בלתי מובנות וזה מעצבן אבל אני לא מחפשת אשמים על אחת כמה וכמה לקפץ בין רופאים זה לא הסטייל שלי מצאתי נישה שטוב לי איתה ואני מרגישה שם בטוח עברתי מלא רופאים ומלא בתי חולים והמקום שאני נמצאת בו כיום מרגיש לי נוח מאוד אני ביקשתי ייעוץ מאחד הרופאים פה תודה על הכוונה הטובה אבל אני חושבת ששתינו יודעות שמה שאמרת זה פשוט משפט שטותי ביותר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לקרן

יוליה
    01/05/2011

מה הקשר איזה רופה מטפל בך? אם זה הפריה חוץ גופנית, אז עושים במעבדה חיצונית. הוא לא קשור אליך , בתור גיניקולוג /מיילד.
    אני לא מבינה מה זה משנה אם אני אלך לרופה פרטי ואשלם לו הון או רופה של קופ"ח ?
    בשני המקרים הם לא מבצעים הפרייה. אלא רק מעקב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחזיקי מעמד!

נגה
    28/04/2011

אל תתייאשי! זה קשה, אבל תחזיקי מעמד!!!
    אם את צריכה תמיכה נפשית, אני פה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאנה שלום

גו'לי
    28/04/2011

אין יאוש ומותר לך לבכות והכי נכון בעולם שזה קשה מאכזב כואב ואפילו מחרפ! אך מה לעשות יש לנו מטרה ואנחנו חיבות להצליח קחי הפסקה קצרה בלבד {מכוון שקשה מאוד לחזור אחרי תקופה ארוכה} סעי תטיילי תיצחקי

בע"ה טיפול הבא יהיו לך בשורות משמחות ותהיה מאושרת

בהצלחה!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התמיכה.

רונית
    28/04/2011

ופרופ' בידר תודה רבה על המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעברי רופא

מירי
    29/04/2011

אני ממליצה לך בחום על ד"ק אריה ברקוביץ הוא מקבל פרטי וחברי קופת חולים לאומית ןמכבי הוא עובד באזור בני ברק וגבעת שמואל הוא רופא בחסד עליון זה המיספר שלו 035578700 תנסי ותיראי משנה מקום משנה מזל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעברי רופא - תגובה

פרופ` דוד בידר
    01/05/2011

עיצת אחיתופל,גם את עובדת ביחצנות אצל רופאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאנה

יאנה
    29/04/2011

אין עצות מועילות, זה מייאש ונכון שאין סבלנות. אבל את ממש צעירה, סעו לחו"ל, לנוח, תעשי שופינג, תחשבי רק על להינות.
    אולי יש משהו בלעבור רופא, לא כי הוא לא טוב או משהו כזה. פשוט לנסות משהו אחר, זה חוקי מרפי :)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו