הפרשות ורודות חומות בשבוע 5 + להריו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות ורודות חומות בשבוע 5 + להריו
    מבוהלת
    27/04/2011

שלום
    אני בשבוע 5 + להריון. היום בבוקר התחילה הפרשה ורודה-חומה בעת הניגוב. אין לי כאבי בטן.
    אני ממש מבוהלת. הרופא שלי בחופש עד ליום ראשון, ובאותו יום יש לי אצלו תור לראות דופק לעובר.
    מה עליי לעשות? האם ללכת להבדק במיון או רופא נשים אחר? ממה ההפרשות יכולות לנבוע?
    יש לציין כי אני בחופשת מבחנים וכל היום בבית יושבת ולומדת. ז"א אין לי מאמץ גופני קשה. אחרי ההפרשות שכבתי 4 שעות. קמתי לפני שעה וחצי וחזרתי ללמוד. ושוב הופיעו ההפרשות.
    אני מאוד לחוצה ומבוהלת.
    מה דעתכם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרתכם

מבוהלת
    27/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות ורודות חומות בשבוע 5 + להריו - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

זה לא טוב להיות לחוצה ומבוהלת בזמן מבחנים.
    הפרשה כזו יכולה להיות מסיבות שונות ולא חייבות לרמז על כלום וגם שאין הפרשות רק אחרי אולטרה-סאונד נדע אם הכל בסדר כך שיש לחכות בסבלנות ולא לרוץ לשום מקום
    גם אם תלכי למיון או לאחר יכולים לבדוק ועדיין לא לראות דופק ולשלוח אותך חזרה לרופא שלך.
    המלצה: להמשיך לימודים ללא בהלה ולחץ ולחכות לבדיקת הרופא שלך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המרגיעה. בכל מקרה

בוהלת
    28/04/2011

גם היום החלטתי להשאר במיטה (גם אמא שלי המליצה לי), מאחר וההפרשות ממשיכות גם היום. אני אפילו פוחדת לקום מהמיטה חלילה שלא יהיה גרוע יותר.
    יש לנו היום בערב מסעדה ואני ממש פוחדת לנסוע לשם בגלל ההפרשות.
    האם אני היסטרית מידיי?
    יש לציין כי זה הריון ראשון שלנו, והריון מאוד מאוד רצוי ויקר (כמו אצל כולם).
    תודה והמשך יום טוב. אתה ממש עוזר לי לעבור את היום.
    יש לציין שהתחילו לי גם יציאות מאוד מאוד רכות מאתמול. אולי זה מהבהלה והלחץ שהייתי נתונה בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מופנה לד"ר בידר

בוהלת
    28/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לעזור

דורית
    28/04/2011

היי יקירה... אני היום בהריון בשבוע 9 פלוס 6 ימים מהחזרת מוקפאים. מאחרי ההחזרה ועד שבוע 7 מלא לפחות היו לי הפרשות חומות (דם ישן) ואפילו דימום קל בניגוב באחת הפעמים. הייתי לחוצה, בוכיה ומודאגת וחשבתי שגם הפעם זה הולך להסתיים. בינתיים, ההפרשות פסקו ואתמול עשיתי שוב אולטרסאונד וראיתי את העובר שלי ממש מזיז איבר (הרופא אמר שזה יד אבל לא בטוחה שבאמת אפשר לדעת). בקיצור הכל אצלו בסדר!! ודרך אגב, אין לי בחילות וכל תופעה אחרת המקושרת לתחילת הריון וזה גם מאוד הלחיץ אותי אבל כנראה שזה באמת לא אומר שמשהו לא בסדר.

מקווה שהצלחתי להרגיע אותך קצת.
    בהצלחה!
    דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה יקירה. את אכן הצלחת

מבוהלת
    28/04/2011

להרגיע אותי. אני באופיי נלחצת מהר מאוד. כל דבר קטן ניראה לי כבר סוף העולם.
    במיוחד שזה קשור להריון יקר לנו כל כך.
    שיהיה לך בהצלחה והריון תקין. ומאחלת לעצמי גם כן הצלחה והריון תקין כל 9 החודשים.
    בשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המרגיעה. בכל מקרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

זה לא משנה אם תשכבי כל היום או לא.
    אם ההריון תקין אז שום דבר לא יזיז אותו ואם הוא לא תקין גם שכיבה של ימים לא יעזרו.
    כל הריון הוא יקר כך שאת צריכה להיות סבלנית ונקווה לטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו