מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייבת לשאול שאלה דחופה!!!סיוון27/04/2011
ניתן להכנס להריון מזרע שייצא ''החוצה'' לפני 40 דקות בערך?כלומר חבר שלי ''גמר'' והוא לא ניגב את איבר מינו הלכנו לזמן מה בערב 40 דקות קצת יותר ולאחר מכן נגעתי האיבר מינו,ולאחר שניות מעטות הייתי חייבת לבדוק אם אני רטובה... יש סיכוי שאני בהריון ?לא הייתה חדירה אבל אמנם שאלתי וביררתי אבל לא הצלחתי לברר מתי פג תוקפו של הזרע מזמן הוצאתו.יש סיכוי שאני בהריון?אפילו הסיכוי הכי קלוש?(זה היה 4 ימים אחרי סיום הווסת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך מה לדאוג
יעל27/04/2011קודם כל את ארבעה ימים אחרי וסת- אין ביוץ בזמן הזה. הימים המסוכנים עבורך הם החל מיום ה-11 אחרי המחזור! ועד היום ה-16 נגיד. זה קודם כל..
דבר שני- ממה שתארת, גם בזמן מסוכן של ביוץ - הסיכוי להיכנס מדבר כזה להיריון הוא קלוש ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!! הזרע צריך לעשות דרך ארוכה מאוד מאוד מאוד כדי להגיע לרחם שלך- לא נשמע שהאצבע שלך הגיעה עד לשם!
את בפירוש יכולה להרגע, קודם כל בגלל התאריך. אין היריון ללא ביות, ביוץ חל מהיום ה-11,12 למחזור ועד יום ה-14-16 - כל אשה זה משתנה. אז הסירי דאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת יעל!
סיוון27/04/2011אבל גם איבר מינו של הגבר אינו מגיע עד הרחם... ניתן לציין שאני לא דחפתי את האצבע עמוק אך בכל זאת ''דחפתי'' אז את חושבת שהסיכוי הוא קלוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי להיריון
יעל27/04/2011בטח שלא 4 יום אחרי הוסת- אין עדיין ביוץ ולכן אין ביצית שתפגוש זרע שתביא לך ילד..
מעבר לזה לאור מה שתארת ולמרות שכביכול נכנס נוזל אין לך מה לדאוג! אם את רוצה להיות שקטה עוד שבוע וחצי תעשי בדיקה והכל ירגע עבורך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לשאול שאלה דחופה!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2011הכל הבנתי רק לא הבנתי מדוע היית צריכה לבדוק שאת רטובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון היקרה!
רונית28/04/2011אם לא שמת לב את הפוסט שלך מלפני כמה ימים מחקו (עכשיו נזכרתי בך ובשטויות שלך) אנא תפסיקי לשרוץ פה בפורום שהנשים בו נלחמות בשיניים כדי להיכנס להריון ותמצאי לך חיים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת!
סיוון28/04/2011ממש מצטערת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאנה צודקת לגמרי!
נטע28/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת למה פרופ'... אבל
סיוון28/04/2011אתה חושב שיש סיכוי להיכנס להריון בדרך שהצגתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת למה פרופ'... אבל - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2011עדיין לא הבנתי את בדיקת הרטיבות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)