מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריהשרון27/04/2011
שלום רב,
אתמול שאבו לי בייצית אחת
היום אמרו לי שהיא הופרתה
אבל רק מחר יגידו לי במעבדה אם זה נהפך לעובר
יש סיכוי שזה לא יתפצל בכלל???
אני מאוד מודאגת
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2011יש סיכויים לכל דבר שהעובר יהיה טוב או לא שיתפתח או לא.
זה לא מה שחשוב. מה שחשוב להצלחת ההריון זה למה שאבו רק אחת מה גילך ומה מצבך ההורמונלי ומדוע בכלל עושים הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופ בידר
מודאגת28/04/2011אני בת 35 אמא לתאומים מהריון זהים ספונטני
לפני 3 חודשים התגלה FSH 18
עברתי ישירות לIVF (ביקשתי בעקבות המלצתך לעבור ולראות מה קורה בהפריה)
החודש היה לי FSH 8.8 (אחרי 21 יום אורטסאקלין)
לקחתי גונל 375 9 ימים ויומיים אחרונים צטרודייד
היו לי 5 זקיקים
נשאבו 4 רקים 1 עם ביצית
אתמול הוםרתה הביצית
היום התחלקה ל-2 תאים והחוזרה לרחם
אמרו לי להזריק היום אוביטרל ועוד 4 ימים עוד אחד
אני מטופלת באלישע
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2011רמות ה FSH לאחר לקיחת גלולות אין להן משמעות כי הגלולות מורידות את רמת ההורמון.
יש בעיה עקב ה FSH הגבוה ואם התוצאות יתנו תגובות דומות ולא תהיה הצלחה אזי יש לעבור לתרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר
שרון28/04/2011אבל בסבב הזה בסופו של דבר יש עובר באיכות טובה
למה שלא יקלט?
האם בשלב הזה לא צלחנו בהצלחה את נושא ה-FSH
אם לא יקלט זה עדיין יהיה בגלל FSH או סיבה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/04/2011אני מקווה שילט אך הסיכויים לא גדולים.
מה שאני אומר שאחרי מספר ניסיונות נומר עוד 2 צריך לעצור ולראות מה קורה ואיך להמשיך.
החזרת עובר אחד לאישה בגיל צעיר ,נומר, 25 הסיכויים לא עולים על 20%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/04/2011אני מקווה שילט אך הסיכויים לא גדולים.
מה שאני אומר שאחרי מספר ניסיונות נומר עוד 2 צריך לעצור ולראות מה קורה ואיך להמשיך.
החזרת עובר אחד לאישה בגיל צעיר ,נומר, 25 הסיכויים לא עולים על 20%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)