מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רב-שאלה דחופהמיכאלה27/04/2011
שמי מיכאלה אחרי 12 טיפולי IVF ,נשאית של" בייקר דושן", משך הטיפול עובר בהצלחה,כל שאיבה שואבים בין 8-19 ביציות ,יש החזרות עוברים אחרי PJD ,בין 3 ל4 עוברים טובים יפים וחזקים,אבל אין הריונות, לוקחת אנדומיטרין 3 פעמים ביום,האם נכון לי לדרוש משהוא הרבה יותר חזק מהתמיכה של האינדומטרין? כמו כן עליי לציין כי אני תמיד נחה במשך 10 ימים ולא מבצעת שום פעילות מאומצת.
אשמח מאוד לתשובה וייעוץ מהר לפני תחילת הטיפול הבא
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ובוקר טוב
מיכאלה28/04/2011טרם קיבלתי תשובה בבקשה חשוב לי לדעת מה עליי לעשות
יום מבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב-שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2011התמיכה לא היא שקובעת אם יקלט ויתפתח ההריון.
אין דבר כזה תמיכה חלשה או חזקה.
מה שאת לוקחת זה מספיק והמינון המומלץ הוא 2 אנדומטרין ליום.
מה שלא ברור הוא מדוע לא הצלחת עד כה.
בביצוע ה PGD סיכויי ההריון יורדים ואולי כדאי לנסות להרות לבד ולעשות סיסי שליה ואם לא מצליחה להרות לבד וזקוקה הפריות תעשי ללא PGD.
יש להתנהג אחרי החזרה כרגיל ולא לנוח במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור פרופסור בידר
מיכאלה28/04/2011שלום פרופסור בידר ותודה על תשובתך
אין לי מושג מדוע לא
אבל יכול להיות בגלל הגיל,? את הנשאות של המחלה גילו רק בגיל 39 ומאז ועד היום אני בטיפולים,כיום אני בת 42 .
עברתי היסטרוסקופיה היה לי פוליפ ברחם,ביצעתי בדיקות והרופא אמר שהרחם נקי.יש עוד בדיקות שאתה ממליץ לי לעשות?
אשמח לשמוע
תודה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2011בגילך ועקב מספר רב של טיפולים את צריכה לעבור לתרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)