אי קבלת ווסת לאחר טיפול הורמונלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי קבלת ווסת לאחר טיפול הורמונלי
    אור
    28/04/2011

שלום רב,
    לפני חודש בדיוק הפסקתי מחזור טיפול IVF עקב גירוי יתר שחלתי, לאחר 3 שבועות של זריקות דקפפטיל ומנוגון.
    מיד לאחר הפסקת הזריקות הופיע לי דימום קל במשך מס' ימים אך נאמר לי כי יש לחכות לווסת.
    מאז, לא הופיע כל דימום ואני לא יכולה להתחיל מחזור טיפול חדש.... לפי הרופא התוכנית היא להתחיל עם גלולות כשבוע לאחר קבלת הווסת הבאה.
    האם זהו מצב נורמלי? מתי אמור להופיע המחזור החודשי? ומהו הטיפול המקובל עםהגלולות?
    ד"א- הבעיה היא חסימתית אצל בעלי.

תודה מראש,
    אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קבלת ווסת לאחר טיפול הורמונלי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/04/2011

הפסקת טיפול באמצע עקב גירוי שחלתי גורמת לשיבושים במחזור החודשי, לדמם ועיכוב בביוץ.
    פשוט תעשי בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ואז נדע מה קורה.
    יש רופאים שנותנים גלולות המדכאות את השחלות ותחת זה אפשרי להתחיל טיפול חדש וזה פרוטוקול מקובל.
    לגבי תחילת הגלולות, זה נעשה על ידי הרופא שלך מפני שהוא מעוניין בטיפול בזמנים שנוחים לו.
    אפשר להתחיל את הגלולות בוסת או אפשר להתחיל במידה ורמות האסטרוגן והפרוגסטרון מאפשרים זאת ולאחר ביצוע אולטרה-סאונד המראה שהגירויי השחלתי חלף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו