מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על פוליפהדר28/04/2011
שלום
עשיתי סבב מוקפאים שנכשל
רציתי לדעת אם בחודש ינואר היה פוליפ באולטרסאונד7 מ"מ לפני מחזור, ואחרי מחזור בבדיקת אולטרסאונד, שהרירית היתה 8.8 לא נמצא שום פוליפ (2 רופאים הסתכלו על זה), האם היא אמינה? האם יכול להיות שבגלל שהרירית עבה לא ראו פוליפ.
לא עשיתי הסטרוקפיה, כי אני סובלת מוגיניסמוס קשה, והרופא רצה לחסוך במספר ההרדמות, לכן ראה זאת רק באולטרסאונד.
ועוד שאלה, אם נטלתי כדורי אסטופרם 3 פעמים ביום במשך 14 יום, או יותר, זה יעשה שוב פוליפ? כי שמעתי שאסטרוגנים גורמים לזאת, או שבמידה וכן נשאר פוליפ הוא ימשיך לגדול?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על פוליפ - תגובה
פרופ' שחר קול28/04/2011אפשר לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית בלי הרדמה, ובלי החדרת ספקולום לנרתיק.
רק הסקופ חודר, ועוביו 3.5 ממ כך שאין בעיה של וגיניזמוס.
אם אין בא.ס. חשד לפוליפ = אפשר לוותר על הבדיקה.
אסטרופם במינון הניתן למחזורי הפשרה לא יגרום לצמיחת הפוליפ או לנסיגתו (אם קיים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן לעשות כזאת בדיקה?
הדר28/04/2011ראשית כל תודה על תגובתך
בבלינסון, לא אמרו לי כלום על בדיקה כזו. היכן ניתן לבצעה, האם בכל בית חולים וקופות חולים ניתן, לבצע ככה היסטרוקפיה?
ועוד שאלה גם בדיקה כזו משתמשים בגז שמוחדר לרחם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן לעשות כזאת בדיקה? - תגובה
פרופ' שחר קול28/04/2011ניתן לבצע בקופות החולים, אין צורך בבית חולים.
לא מזרימים גז אלא מי מלח פיזיולוגיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מסוכן?
הדר28/04/2011כלומר עם סיכונים?
כי הרופא שלי אמר לי, שאם אני אזוז, בגלל וגיניסמוס זה יכול לפגוע או לחורר את הרחם,
האם בדיקה כזו מהווה סיכון לי בגלל הוגינסמוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
הדר28/04/2011איך אפשר להזליף מים לרחם? אם אני עושה בלי ספקלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול28/04/2011דרך הסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מסוכן? - תגובה
פרופ' שחר קול28/04/2011לא מסוכן. אין סיבה לתזוזה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני כן יזוז בטעות?
הדר28/04/2011זה ינקב לי את הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)