מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השפעה של אנטיביוטיקה על הזרעלילוש28/12/2007
שלום
לבעלי יש דלקת בגרון והוא מקבל אנטיביוטיקה, האם תהיה לכך השפעה על הזרע? אנחנו בטיפולי הפריה והוא אמור לתת זרע בשבוע הבא להשבחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילוש
ד''ר דוד ישי28/12/2007האנטיביוטיקה לא תפגע בזרע. אבל אם יש חום, הוא כן יכול להשפיע לכן חשוב להוריד אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ישי, יש לי שאלה דחופה בהקשר הזה
לילוש30/12/2007דר' ישי ערב טוב
בהקשר זה רציתי לשאול, אם לבעלי היה חום ביום חמישי שישי ושבת, האם החום השפיע על הזרעים הקיימים, או על העתדיים? הרופא נשים שלי טען שאין השפעה לזרעים הקיימים מכיוון שהם נוצרו לפני החום והאנטיביוטיקה אלא לזרעים הבאים. זה נראה לי קצת מוזר!
ההשבחה שלנו ביום חמישי, האם כדאי ליצור תחלופת זרעים או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש
ד''ר דוד ישי30/12/2007הרופא שלך צודק. החום משפיע על תהליך הבשלת הזרעונים ולא על אלה הקיימים.
בהפרש כזה בין החום להזרעה כבר יכולה להיות השפעה. לא ברור לי מה זה תחלופת זרעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לגבי תחלופת זרעים
לילוש30/12/2007התכוונתי לכך שאם נקיים יחסים , אז יווצרו זרעים חדשים., השאלה האם עדיף לא לקיים ואז זה אומר שהזרעים שיגיעו להזרעה הם אלה מלפני המחלה, כאשר אמרת לי פעם שלא טוב שזרעעים מגיעים להשבחה כאשר יש שבוע הימנעות מיחסים, או לקיים יחסים ואז יגיעו להזרעה הזרעים החדשים . אני עוברת השאיבה ביום חמישי כאשר חלק מהזרעים יעברו מיקומניפולציה
תודה, ואני מקווה שהסברתי את עצמי כראוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ישי תתייחס בבקשה
לילוש01/01/2008רשמת לך הבהרה , ההפריה כנראה תתבצע או ביום שישי או ביום ראשון, לא קיימנו יחסים שבועיים ובעלי מיום שישי האחרון החל אינטביוטיקה בשל דלקת בגרון שיצרה חום!, האם מותר או כדאי לקיים יחסי מין ולקחת את הסיכון שהזרע יהיה פחות טוב בשל החום שהיה, או להימנע ולהישאר עם זרע שנמצא כבר שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש
ד''ר דוד ישי01/01/2008לא ממש הבנתי את השאלה. אבל , אם את עוברת מיקרומניפולציה, אני מניח שבכל מקרה יהיו מספיק זרעונים טובים לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)