מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרו'פ בידרדניאלה29/04/2011
עברתי הסטורסקופיה ניתוחית בגלל קרע בצוואר הרחם והסטוריה של הפלות חוזרות(2)
במהלך ההסטורסקופיה נתפר צוואר הרחם באופן חלקי(אצטרך לעבור תפר מקדונלד בהריון)מתי ע"פ דעתך אוכל לחזור לטיפולים או לנסיונות להכנס להריון(הדעות מאוד חלוקות ונעות בין חודש וחמישה חודשים)
כמו כן נמצא ספק פוליפ ספק שאריות מההריון ונשלח לפטולוגיה האם יכול להיות שהממצא ההוא גרם להפלה האחרונה שלי?(שהיה הריון תאומים ממוקפאים שנפל בשבוע 8)
לאור שעזרת לי רבות בעבר חשובה לי דעתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרו'פ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/04/2011הממצא לא גרם להפלה.
את יכולה להתחיל אחרי חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר-תודה ושאלה
דניאלה29/04/2011אכן כך אמר לי פרופסור שמטפל בי ומומחה גם בIVF אך הרופא שניתח אותי אמר והדגיש שלפחות 3 חדשים הפסקה,יש לציין שהזמן הזה מאוד חשוב לי כי אינני צעירה עוד(אני בת 33 ויש לי רק ילד אחד)אז אני אלך ע"פ הדעה הזאת של להמתין חודש-חודשיים ,מתי אני אוכל לנסות בעצמי?
מה זה תפר בויקריל 0-2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר-תודה ושאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/04/2011תפר ויקריל זה סוג של חוט שמשתמשים בו לתפירה כרורגית והוא מותאם לרקמות שנתפרו ועשוי מחומרים מסוימים.
לנסות באצמך את יכולה מהוסת הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-בהמשך לתפר
דניאלה29/04/2011בגלל שהייתי מטושטשת מההרדמה שכחתי לשאול,
למרות שתפרו לי את צואר הרחם והצואר סגור אצטרך לעשות מקדונלד בהריון מדוע?
אני מטופלת בIVF כ מכיוון שיש לי בעיית ביוץ(יש לי ביוץ חלש לעיתים רחוקות ואני גם פוליציסטית)ולבעלי יש בעייה זכרית קלה נכנסתי להריון עצמאית לפני כשנה אך הוא נפל,האם יש לי סכוי גדול להכנס עצמונית כיום?(
אני יכולה לדרוש מהיחידה להחזיר לי את המוקפאים שלי למרות שההמלצה היא להמתין שלושה חודשים מהתפירה?(כך כתב הרופא המנתח בדו"ח הפעולה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-דימום
דניאלה30/04/2011האם זה נורמלי לדמם בכמות של וסת בערך לאחר הסטורסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחרונה
דניאלה30/04/2011האם נתקלת פעם במקרה כמו שלי:קרע בצוואר הרחם בשעה 3 מאורך הפה החיצוני עד אורך הפה הפנימי,כתוצאה מפתיחה מלאה מלידה שהסתיימה בניתוח קיסרי
לפי מה שהבנתי אני מקרה נדיר אך איני יודעת עד כמה...?(הרבה רופאים מתעניינים במקרה הספציפי שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחרונה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011זה יכול להיות מפני שבראש נמצא נמוך וצריך מיומנות גבוהה לבצע הניתוח ללא קרע אך זה קורה במיוחד בפתיחה גמורה וראש תקוע למטה וקושי בחילוץ הראש.
התפר שבוצע הוא תפר נמוך וצריך גם תפר גבוה שבוא נעשה בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-עזרה בבקשה
דניאלה01/05/2011לא קשורה למצבי הרפואי,
אני מטופלת ביחידה בה אני נחשבת "זבוב טורדני",המילים שאני שומעת לעיתים קרובות הן:תתקשרי יותר מאוחר,אנחנו נחזור אליך,ואין לנו זמן.
איני יכולה עוד להיות שם אני סה"כ רוצה להיות אמא שוב,סה"כ יש לי אחוזי הצלחה טובים ומתוך 4 טפולים הצלחתי ב2 כאשר יש לי ילד מאחד מהם
מה אפשר לעשות?לאן עלי ללכת?...האם באמת אני כבולה למוקפאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-עזרה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011את לא כבולה לשום דבר ואת לכולה לקחת המוקפאים ולטפל איפוה שאת רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)