כאבי בטן תחתונה בשבוע 6+

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה בשבוע 6+
    אחת
    29/04/2011

שלום,
    אני בהריון שבוע 6 + (לא יודעת בדיוק כמה).
    מזה מספר ימים אני סובלת מכאבי בטן תחתונה, כל פעם בצד אחר. הכאבים ניראה שבאים משחלות. (דומה לכאבים של ביוץ).
    לפני כשבועיים נבדקתי באולטרסאונד בגלל שהיו לי כאבים כמו של מחזור. והכל היה תקין, ראו שק הריון תוך רחמי ושתי השחלות בגודל מתאים.
    האם הכאבים שאני מרגישה בימים האחרונים (כאבי מחזור נעלמו), מצריכים עוד בדיקה גנקולוגית? או שאלו כאבים רגילים בתחילת הריון?
    אני רוצה לציין גם שמזה 3 ימים יש לי הפרשות צהובות, ניראה קצת חום בהיר או ירוק זית בהיר, עוד לא הבנתי איזה צבע זה בדיוק.
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תחתונה בשבוע 6+

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה בשבוע 6+ - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    29/04/2011

לאחת שלומות,

כאבי בטן תחתונה בתחילת הריון הינם שכיחים ביותר. אין צורך להכנס למתח או לעבור בדיקה מיוחדת. לאור המידע שמסרת נראה שמדובר בהריון תקין עם הפרשות רגילות כשהצבע המדוייק אינו חשוב.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה. מקווה

אחת
    29/04/2011

שהכל יהיה בסדר. כי הכאבים דיי מציקים (למרות שהם נסבלים).
    שבת שלום ומבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו