תרומת ביצית והצליח...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית והצליח...
    אביטל
    30/04/2011

היי בנות לא הייתי פה ה מ ו ן זמן כי כבר היתי מיואשת, עברתי 3 וחצי שנים של טיפולי הפריה עם PGD כי לא היתה דרך אחרת.מחלה תורשתית משפחתית שאני מנסה להרוס את הרצף שלה.
    לפני שנה בדיוק במרץ הקודם נכנסתי להריון ונאלצתי לעבור הפלה כי בשבוע החמישי העובר שלי הפסיק להתפתח-כמה ייאוש וכמה כאב- אך אספתי את עצמי והמשכתי.
    לאחר הטיפול האחרון החלטנו אני ואישי שאנו הולכים על תרומת ביצית- נכון זה המון כסף אבל אולי שווה בעוד שאחוזי ההצלחה הקודמים היה25% כאן הרופא(ד"ר לברון המקסים) בישר לי שזה 50%.
    אז החזירו לי 3 עוברים כל אחד 4 תאים ,ואני כרגע בשבוע החמישי:)
    כן כן אני בהריון והבטע עולה ומכפילה עצמה,החזקנה לי אצבעות בנות שהריון זה יימשך עד הסוף גם אם רק אחד נקלט....
    ממני המאושרת עד מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת ביצית והצליח...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

שלי
    30/04/2011

אביטל שלום

קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה ואין סיבה הפעם שלא תגיעי לתוצאה שאת מיילת לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטל שיהיה במזל טוב ובהצלחה

מירי
    30/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון מזל טוב ובהצלחה

שרון
    01/05/2011

איך הרגשת בקשר לתורמת ביצית. כלומר, האם את שלמה עם זה והאם את מרגישה שהעובר הזה "שלך"? אני בהתחבטות תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגשתי

אביטל
    02/05/2011

אני יכולה להבין את ההתחבטות שלך כי גם אי לא כ"כ רציתי בהתחלה אבל אני מניחה שאחרי שאת עוברת שלוש וחצי שנים טיפולים ולא נוחלת הצלחה זה עורר אצלי קצת רגשות אחרים.
    את זאת שבהריון 9 חודשים ואני מגדלת את הילדה או את הילד או את שניהם :)
    את זאת שמנחילה להם ערכים וחינוך,מבחינתם את האמא ואין דבר אחר אין קשר שלך עם האמא הביולוגית ואין צורך כי זה לא אימוץ, הביצית הופרתה מהזרע של בעלי ואנו ההורים ואני יכולה להגיד לך שהוא לא כ"כ רצה ואני די "הודעתי" לו שזה מה שאנחנו כרגע עושים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת התייעצות

אורית
    01/05/2011

קודם כל שיהייה לך בהצלחה בהריון אמן דבר שני האם תוכלי לשלוח לי לאימל אינפורמציה על תרומת ביצית (בתקווה שאני לא יהייה צריכה).
    באיזה קופת חולים את ,כמה זה עולה ,האם יש החזרים ובכלל את כל התהליך אני ישמח אם תוכלי לעזור לי האימל שלי:
    [email protected]
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו