מקפיצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מקפיצה
    טלי
    30/04/2011

מתנצלת מראש על אורך השאלה. בת 43 וללא ילדים (לכן מודאגת במיוחד כי מעוניינת). בספטמבר האחרון המחזור שלי הקדים בצורה קיצונית, פעמיים באותו חודש! ביום ה-19 - ושוב באותו חודש ביום ה - 12. לפי מעקב זקיקים הרופא אמר שעל פניו המערכת חזרה להתייצב ואולי מדובר רק בשיבוש. שלושה חודשים לפני כן, ביוני, פרופיל הורמונאלי לא הצביע על חריגה במשהו לדברי הרופא, לרבות ה - FSHולכן טען כי אין מקום לבדיקה חוזרת, אם כי לא הייתי שקטה (בכל זאת עברו שלושה חודשים. אגב באותה תקופה הייתי במתח). מאז ספטמבר עברו עוד כמה חודשים ארוכים.... וכעת המחזור הנוכחי הקדים והופיע ביום ה-21 (כאשר בחודשים האחרונים הוא הופיע בערך כך: ביום ה-26; ביום ה-24; ביום ה-27; ביום ה-27 והפעם, ביום ה-. אני 21. אני מודה שכשבוע- שבועיים לקראת המחזור שלפני האחרון שוב הייתי במתח). בנוסף, לאחרונה חל שינוי באופן קבלת המחזור: כיומיים-שלושה לפני המחזור יש הפרשה חומה (ואפילו אפורה) שאם מתאמצים ניתן לראות בה גוון אדמדם, ואז במשך כ-24 שעות כלום, וכעבור כ – 24 שעות שוב אותו סיפור רק בגוון יותר אדמדם (מדובר בהפרשה שאפילו לא דורשת תחבושת), ואז באופן הדרגתי מופיע דימום של המחזור. נתונים נוספים: בעבר מדי פעם המחזור הופיע לי בצורה סמיכה יותר, בגושים, זה השתנה. כעת שוב המחזור הנוכחי וזה שקדם לו הופיעו בצורה של גושים ולא רק נוזל. זאת ועוד: המחזור הנוכחי ממושך מהרגיל אם כי איני יודעת ממתי לחשב את תחילתו, מהופעת ההפרשה הדמית או מהדימום האינטנסיבי. מכל מקום, ההפרשה הדמית הופיעה ביום א' האחרון - שזה כבר שבעה ימים - הדימום הממשי החל למחרת ביום ב' בלילה ועד עכשיו הדימום נמשך. וכן, אם עד כה סביב המחזור היתה לי פעילות מעי אחרי עצירות, הפעם לאו. דפוס זה השתנה. נתון נוסף : יש לי חשד לפוליפ קטן שעשוי לגרום לדימומים קלים והרופא המליץ לא לגעת בו. אגב, אולטרסאונד (אבדומינאלי) אחרון בוצע לפני כחודש. האם יש בכך לשפוך אור על העניין? לא חשבתי שהפוליפ קשור כי אותן הפרשות דמיות מופיעות יום יומיים לפני המחזור ומן הסתם דימום מפוליפ אמור להופיע באקראיות מדי פעם לאורך כל ימי המחזור ולאו דווקא יום יומיים לפני המחזור ולא כהפרשה אלא כטיפות דם? האמנם? בקיצור – מודאגת .אודה מאוד על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקפיצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה

טלי
    01/05/2011

רק רוצה להבהיר כי דאגתי נובעת מכך שכל השינוי שתארתי מעיד על עליה ב - FSH ואובדן כושר הפריון. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו