שאלה לפרופסור דוד בידר-חשוב מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור דוד בידר-חשוב מאוד
    אלמונית
    02/05/2011

שלום פרופסור.
    קצת רקע על עצמי אני בת 27 לאחר 3 הזרעות אחת מהם הצליחה אך היה שק הריון ללא עובר והסתיים בגרידה
    אנחנו בטיפולים עקב בעיה הורמונלית ובעיית זרע
    לאחר ההזרעות עשיתי צילום רחם שהודגם רחם וחצוצרה שמאלית והודגם פגם במילוי 7 מ"מ בקרן הימנית של חלל הרחם בנוסף הודגם מעבר של חומר ניגודי דרך חצוצרה שמאלית לחלל צפק.
    לאחר מכן עשיתי IVF ראשון :
    שבו נשאבו 18 ביציות והופרו רק 3 וזה ע"י הזרקה כי לא הזרע והביצית לא התחברו לבד.
    הוחזרו לי 2 עוברים אחד עם 7 תאים ו10אחוז שברים והשני 7 תאים ו20אחוז שברים
    לצערי הטיפול לא הצליח. (הייתי ממש בשוק)
    הפסקתי את התמיכה וקיבלתי מחזור ב14.4 וב1.5 הייתי באולטרסאונד ודם והתוצאות היו זקיקים קטנים בשמאל וימין ורירית 3 מ"מ אסטרדויל 321 ופרוגרסטרון 1.3
    השאלות שלי הם:
    1. איך יכול להיות שאחרי שבועיים וחצי הגוף לא קרוב לביוץ??
    2.האם לא יהיה לי קל להיקלט לפי הנתונים??
    3.וכמה ימים לפני השאיבה של הביציות הנתונים של אסטרדויל 1858 ופרווגסטרון 1.9 האם זה תקין או שהנתונים נמוכים מידי???
    סליחה על האורך אבל אשמח לתשובה ממך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

אלמונית
    02/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור דוד בידר-חשוב מאוד - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/05/2011

1.הביוץ שאחרי הטיפול תלוי בפרוטקול השאיבה שעשית.
    2.היות והרית בהזרעות אז הסיכויים טובים רק לא ברור לי למה היו כל כך קצת הפריות. לא הייתי מצפה לזה.
    3.לא תקין שהערכים נמוכים כך שהיתה בעיה אם הפרוטוקול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפורופסור דוד בידר

אלמונית
    02/05/2011

הפורטוקול היה ארוך שבו לקחתי מהתאריך 23.2 דקא 0.1 בתאריך 8.3 קיבלתי מחזור והמשכתי עם הדקא בתאריך 14.3 הוספתי לטייפולל גונל 112.5 בתאריך 20.3 הגדלתי את הגונל ל150 בתאריך 27.3 בוצעה השאיבה (נשאבו 18 )
    והופרו רק 3 הרופא אמר שהסיבה שהופרו 3 זה כי הזרעים לא הופרו מעצמם והיה צריך להזריק אותם לזרע

אז מה אתה ממליץ לי לעשות כי שוב ההורמונים שלי נמוכים והתחלתי טיפול שבו אני מתחילה דקא היום ובתאריך 4.5 מתחילה גונל
    כאשר ביום ראשון שעשיתי בדיקה היו זקיקים קטנים ורירית 3 מ"מ והנתונים של הדם רשומים בשאלה הקודמת והמחזור האחרון היה ב14.4

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפורופסור דוד בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/05/2011

לא הבנתי למה היה בבדיקת דם 1800 , האם עשית לפני זה E2 ומה היתה התשובה הקודמת לפני זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לבדיקות הדם

אלמונית
    02/05/2011

כן פרוספסור עשיתי בדיקות לפני בתאריך 13.3 : אסטרדויל 122 פרוגסטרון 1.4
    בתאריך 20.3 אסטרדויל 536 פרוגסטרון 2.1
    ובתאריך 23.3 אסטרדויל 1858 ופרוגסטרון 1.9

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לבדיקות הדם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/05/2011

באיזה יחידות תשובת הבדיקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקווה שהבנתי את השאלה

אלמונית
    03/05/2011

היי דר מקווה שהבנתי את השאלה....
    אסטרדויל לפי pmol/L
    ופרוגסטרון לפי nmol/L
    הבנתי נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקווה שהבנתי את השאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/05/2011

ובכן באמת הערכים נמוכים ויש לזה כמה הסברים אך כרגע זה לא משנה אך זה מסביר את התוצאה של ההפריות.בדרך כלל כשהזקיקים גדולים ובמספר רב ,ההורמונים צריכים להיות הרבה יותר גבוהים. אני מאמין שרוב הביציות לא היו בשלות וזה יש לברר במעבדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו