דופסטון ומחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דופסטון ומחזור
    יאנה
    02/05/2011

שלום,
    רציתי לשאול כמה זמן לאחר האיחור ניתן לקחת דופסטון בערך? יש לי מדי פעם מחזורים ארוכים של כ45 יום ובדר"כ מחזורים ביוציים די סדירים. אני מעוניינת להיכנס להריון ולא מעוניינת "לבזבז" זמן רב עד קבלת מחזור הבא טבעי. במחזורים הארוכים רמות LH של כ12-20 . האם דופסטון יכול לסדר מעט את הציר? כמו שנותנים לפעמים גלולות לשבועיים?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופסטון ומחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם אשפר להתייחס

יאנה
    03/05/2011

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופסטון ומחזור - תגובה

ד''ר דוד ישי
    04/05/2011

שלום
    לפרוגסטרון יש השפעה על קבלת הוסת אבל לא על תזמון הביוץ. אם תתחילי את הפרוגסטרון מוקדם מיום הביוץ תפגעי בהסיכוי להריון באותו חודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה שאלה

יאנה
    04/05/2011

תודה, ברור לי בנוגע לפרוגסטרון, אני פשוט לא בטוחה שיהייה ביוץ החודש הזה עקב רמות LH גבוהות יחסית של כ15. האם הן יכולות לרדת ולתת לזקיק להבשיל פשוט זה יקרה מאוחר יחסית? היום ימ 30 כבר.
    תודה רבה רבה, חשוב לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה שאלה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    04/05/2011

שלום
    אם כך , כדאי לקחת פרוגסטרון ולקבל וסת. כדאי בתחילת החודש הבא לבדוק רמה בסיסית של LH

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו